.

.

E-Outate Adveryatable Edge Creaser Rood Harde Прилагодлива надворешна раб, кожни кожни занаетчиски алатки за DIY рачно изработени

E-Outate Adveryatable Edge Creaser Rood Harde Прилагодлива надворешна раб, кожни кожни занаетчиски алатки за DIY рачно изработени

DEN 143.84

Пристапност
Залиха

Алатката за занаетчиски производи за кожен раб се користи за да се направи бразда по граници, паралелни линии за кожа Се користи за деликатен притисок на линијата на кожа или за позиционирање на линија за удирање. Може да ја прилагоди ширината на сечилото. Лесно и брзо се прилагодува со завртката. Дизајн на цврста рачка од дрво, исклучителна изработка, ергономски дизајн, лесен за повреда на раката кога се користи, долго не е лесна за уморна рака. Алатката за занаетчиски производи за кожен раб се користи за да се направи бразда по граници, паралелни линии за кожа. Се користи за деликатен притисок на линијата на кожа или за позиционирање на линија за удирање. Може да ја прилагоди ширината на сечилото. Лесно и брзо се прилагодува со завртката. Дизајн на цврста рачка од дрво, исклучителна изработка, ергономски дизајн, лесен за повреда на раката кога се користи, долго не е лесна за уморна рака. Спецификација : Материјал : Дрво, челик со голема брзина Вкупна должина : приближно. 19,7 см / 7,76inch Максимална ширина : приближно. 15мм/0,6inch Должина на дрвена рачка : 9,5 см/3.74inch Дијаметар на рачката : 3см/1.18inch Тежина на пакетот : приближно.5g Количина : 1 парчиња раб на раб на растителен растителен кожа и друг ефект на тврда кожа е подобар, мекиот ефект на кожата е просечен. Максималната големина на прилагодувањето на ротацијата е 15мм. Принципот на дизајнирање на тримерот на работ е да ја прилагоди ширината преку заптивката и положбата на завртката. Ако заптивката е фиксиран или е направен премногу затегнат, завртката не може да се прилагоди од гранката.

Параметри на производот

Material:
Wood,High Speed Steel
Total length:
Approx. 19.7cm / 7.76Inch
Maximum Width:
approx. 15mm / 0.6Inch
Length of Wooden handle:
9.5cm/3.74Inch
Handle Diameter:
3cm/1.18Inch
Package Weight:
approx. 74.5g
Quantity:
1PC Edge Creaser
Feature:
Vegetable tanned leather and other hard skin effect is better, soft skin effect is average.:
The maximum size of the rotation adjustment is 15mm. The design principle of the edge trimmer is to adjust the width through the gasket and the screw position. If the gasket is fixed or made too tight, the screw cannot be adjusted by the branch.:
The method of use is the same as that of the American-made and Japanese-made sideline tools, which can be used to individually stretch a decorative line along the edge of the leather. It can also be used as a hand-stitched margin indentation. The width can be adjusted freely. Generally, the margin of the suture is 2-3MM, and the technical term is tooth mouth position:
Solid wood handle design, exquisite workmanship, ergonomic design, it is not easy to hurt your hand when using it, and it is not easy to get tired after long time holding.:
Instructions:
1. Adjust the width of the screw of the rotary edge device:
2. Place the short side of the blade (left side) on the front of the leather and the other side against the edge:
3. Stand up the edge line device and draw a deeper line towards the inside. :
Слична стока