.

.

3Д торта декор за пециво за пециво за пециво три мали мечки силиконски мувла DIY рачно изработен сапун за сапун за правење мувла со десерт од чоколадо чоколадо за џел?

3Д торта декор за пециво за пециво за пециво три мали мечки силиконски мувла DIY рачно изработен сапун за сапун за правење мувла

DEN 670.40

Пристапност
Залиха

100% сосема нов и висок квалитет Мулти-намена : Тој е многу погоден за правење чоколади, меки бонбони, желе, накит од смола, сапун, миризливи свеќи, коцки на мраз, итн. Безбедно за употреба : Може да се користи безбедно во печки, микробранови, машини за миење садови и фрижидери. Лесно за чистење : Силиконскиот калап е многу мек, лесен за употреба и чиста. Семејство DIY : Може да се користи за семејна забава и да се чувствува забава на DIY со вашето семејство. Тоа е неопходен калап за подароци за роденден или одмор. 3Д торта декор за пециво за пециво за пециво три мали мечки силиконски мувла DIY рачно изработен сапун од сапун за правење мувла со десерт со чоколадо чоколадо, за силиконски гел за печење на свеќи Jello, кој е силикатен гел од силика Нетоксичен, без мирис и не е лесен за избледување. Безбедно за употреба : Може да се користи безбедно во печки, микробранови, машини за миење садови и фрижидери. Лесно за чистење : Силиконскиот калап е многу мек, лесен за употреба и чиста. Мулти-намена : Тој е многу погоден за правење чоколади, меки бонбони, желе, накит од смола, сапун, миризливи свеќи, коцки на мраз, итн.

Параметри на производот

Material:
Silicone
Color:
Gray/ Pink
Size:
Approx. 7.1x1.3cm/2.79x0.51inch
Package Includes:
1x Silicone Mold
note:
1.Please allow 1-2cm errors due to manual measurement, make sure that you do not mind before you order.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
Слична стока