.

.

Стакло секач во стилот на молив од 5 парчиња, стакло секач за секач за сечење на масло Дијамант Инцизивен анти -лизгачки навојна алатка за сечење стакло поставен за ?

Стакло секач во стилот на молив од 5 парчиња, стакло секач за секач за сечење на масло Дијамант Инцизивен анти -лизгачки навојна алатка за

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Дизајн на навој : Ножот за сечење стакло има дизајн на навојна рачка за да обезбеди подобра отпорност на лизгање и издржливост Дијамантски материјал : Ножот за сечење стакло е изработен од тврд дијамант, силен и издржлив, не е лесен за 'рѓа и добро полиран. Главна апликација : Нашите ножеви за сечење стакло се совршени за огледала, прозорци, стаклени полици, сечење стакло и други апликации. Ергономски дизајн : Рачката на секачот за стакло е ергономски дизајнирана за лесен и удобен зафат за да обезбеди подобро искуство. 3 Спецификации : Нашите ножеви за сечење стакло имаат различни големини на совети што треба да ги користите, можете да изберете според соодветната употреба. Спецификација : Тип на ставка : Стакло со молив во стилот на молив : Diamondapplication : Погоден за огледала, прозорци, стаклени полици, сечење на стакло, итн. Должина на OVERRALL : приближно.

Параметри на производот

Item Type:
Pencil Style Glass Cutter
Material:
Diamond
Application:
Suitable for mirrors, windows, glass shelves, glass cutting, etc.
Overrall Length:
Approx. 172mm / 6.77in
Screwdriver Length:
Approx. 125mm / 4.9in
Oil Feed Tube Length:
Approx. 53mm / 2.1in
Tip Length:
Approx. 26mm / 1.02in
Package List:
1 x Pencil Style Glass Cutter 6-12mm:
1 x Tip 2-6mm:
1 x Tip 12-20mm:
1 x Screwdriver:
1 x Oil Feed Tube:
Слична стока