.

.

Laser Graver 5W, ласерско гравирање машина за компресија на компресија

Laser Graver 5W, ласерско гравирање машина за компресија на компресија

DEN 4265.92

Пристапност
Залиха

Фокусна точка : Со 5 W пулсна моќност и фокална точка од 0,08х008мм, оваа ласерска машина за гравирање има широк спектар на можности за гравирање и сечење. Исполнете ги вашите потреби. Применливи материјали : Ласерскиот гравура е идеален за гравирање на слики на материјали како што се тврдо дрво, стакло, гумен печат и камен, исто така за сечење материјали како што е 3‑5 mm иверица. Заштитен панел : Овој ласерски гравура доаѓа со заштитен панел што блокира повеќе од 90% од протекување на светлина, обезбедува вграден во заштита, безбеден и сигурен. Може да се користи со мир на умот. Безбедно работење : Кога работи машината за гравура, вградениот жироскоп ќе ја сними работната позиција на почетокот за да спречи несреќи. Може да се користи со мир на умот. Лесна инсталација : Преносен ласерски гравура има едноставна структура, која е лесна за инсталирање и употреба, само вметнете ја ласерската глава во фиксната заграда и жицата. Фокусна точка : Со 5 W пулсна моќност и фокална точка од 0,08х0.08мм, оваа ласерска машина за гравирање има широк спектар на можности за гравирање и сечење. Исполнете ги вашите потреби. Применливи материјали : Ласерскиот гравура е идеален за гравирање на слики на материјали како што се тврдо дрво, стакло, гумен печат и камен, исто така за сечење материјали како што е 3‑5 mm иверица. Заштитен панел : Овој ласерски гравура доаѓа со заштитен панел што блокира повеќе од 90% од протекување на светлина, обезбедува вграден во заштита, безбеден и сигурен. Може да се користи со мир на умот. Безбедно работење : Кога работи машината за гравура, вградениот жироскоп ќе ја сними работната позиција на почетокот за да спречи несреќи. Може да се користи со мир на умот. Лесна инсталација : Преносен ласерски гравура има едноставна структура, која е лесна за инсталирање и употреба, само вметнете ја ласерската глава во фиксната заграда и жицата. Спецификација : Тип на ставка : Ласерски граверувачки модел : T2020 Input Напон : 100-240 VProduct Големина : Приближно.

Параметри на производот

Item Type:
Laser Engraver
Product Model:
T2020
Input Voltage:
100-240V
Product Size:
Approx. 433 x 376 x 122mm / 17 x 14.8 x 4.8in
Working Area:
Approx. 200 x 200mm / 7.9 x 7.9in
Working Voltage and Current:
12V 5A
Stepper Motor:
42 x 48mm / 1.7 x 1.9in
Limit Switch:
Yes
Accuracy:
0.01mm
Optical Power:
5000mW
Laser Wavelength:
450±5nm
Light Spot:
0.08x0.08mm(5000mW)
Connector:
3 Pin (12V, GND, PWM)
System:
For Windows XP 7 8 10, for OS X
Applicable Materials:
White paper, wood, cardboard, plastic, leather, PCB board, alumina, non reflective coating, non coated metal, stainless steel, ceramic, acrylic, etc.
How to Use:
1. After reading the instructions carefully, follow the steps to assemble the product2. After the installation is completed, it can be used after plugging in:
PackageList:
1 x X Axes Module:
1 x Y Axes Module:
1 x Laser Module:
1 x Control Board with Bracket:
1 x Bracket:
1 x Protective Case:
1 x Acrylic Bracket:
1 x Power Adapter:
1 x Power Cord:
1 x User Manual:
1 x USB Cable:
1 x Laser Data Cable:
3 x Hex Wrenches:
2 x Wrenches:
1 x Focusing Plate:
1 x U Disk:
4 x Non Slip Stickers:
12 x Screws:
4 x Nuts:
4 x Gaskets:
4 x Consumables Wood Chips:
2 x Consumables Stainless Steel Sheets:
Note:
Engraving and cutting harder materials require increased air assist.:
Слична стока