.

.

6 парчиња гроздобер ножици за везови 5 инчи ножици за шиење од не'рѓосувачки челик зашилени ткаенини ножици со мали занаетчиски ножици со 6 капаци за ножици за сечењ?

6 парчиња гроздобер ножици за везови 5 инчи ножици за шиење од не'рѓосувачки челик зашилени ткаенини ножици со мали занаетчиски ножици со

DEN 271.84

Пристапност
Залиха

Цврст материјал : Овие ножици за шиење се изработени од квалитетен не'рѓосувачки челик за да се обезбеди сечење непречено и прецизно, цврсто и сигурен за употреба, не е лесно да се избледи, 'рѓа или кородира, може да се чуваат и да се применуваат долго време Зашилени рабови : Гроздобер ножици за везови имаат зашилени рабови и компактни совети, кои можат да понудат прецизност и точност за вез, игла, нишка, шиење, занаетчиство и многу повеќе; Тие се исто така мазни за отворено и блиско, удобно за ракување, ви донесуваат задоволително користење на искуство. Гроздобер дизајн : Овие ножици за везови се дизајнирани во гроздобер стил и усвојуваат различни класични бои, вклучувајќи злато, бронза и боја на титаниум; Цветаните цветни обрасци на рачката изгледаат едноставни и елегантни, додавајќи ретро и естетско чувство во вашата куќа. Мала големина : Ситните ножици за шиење мерат околу 12,5 x 5,2 см/ 5 x 2 инчи, околу 4,3 см/ 1,69 инчи во должина на сечилото, се лесни и компактни за вашата секојдневна употреба; И, можете лесно да ги чувате во вашите кутии со алатки или ормани, без да заземате многу простор. Избрани ножици : Постојат 6 парчиња занаетчиски ножици и 6 парчиња капаци за ножици во пакетот, кои се и декоративни и практични; Изобилната количина и внимателните додатоци можат ефикасно да ги задоволат вашите потреби за секојдневна употреба и замена. Цврст материјал : Овие ножици за шиење се изработени од квалитетен не'рѓосувачки челик за да се обезбеди сечење непречено и прецизно, цврсто и сигурен за употреба, не е лесно да се избледи, 'рѓа или кородира, може да се чуваат и да се применуваат долго време. Зашилени рабови : Гроздобер ножици за везови имаат зашилени рабови и компактни совети, кои можат да понудат прецизност и точност за вез, игла, нишка, шиење, занаетчиство и многу повеќе; Тие се исто така мазни за отворено и блиско, удобно за ракување, ви донесуваат задоволително користење на искуство. Гроздобер дизајн : Овие ножици за везови се дизајнирани во гроздобер стил и усвојуваат различни класични бои, вклучувајќи злато, бронза и боја на титаниум; Цветаните цветни обрасци на рачката изгледаат едноставни и елегантни, додавајќи ретро и естетско чувство во вашата куќа.

Параметри на производот

Слична стока