.

.

Алатка за Усогласување На Спојката цилу, Алатка За Усогласување На Спојката, Алатка За Усогласување На Спојката Со Една Плоча Калибрација На Универзален Комплет З?

Алатка за Усогласување На Спојката цилу, Алатка За Усогласување На Спојката, Алатка За Усогласување На Спојката Со Една Плоча

DEN 1161.60

Пристапност
Залиха

Функција - - - за брзо прецизно усогласување на пилот дупка за замаец и плоча за погон на спојката при монтажа на автомобил Квалитетен Материјал - - - оваа алатка за усогласување на спојката е изработена од квалитетен абс материјал, цврст, антикорозивен и издржлив, не е лесен за оштетување. Широка Апликација - - - Погодна за замаец без пилотско лежиште, лесна за усогласување и инсталирање на работната маса.Испорачано со адаптери од 2 парчиња, може да одговара на широк спектар на автомобили, кои имаат широки апликации. Практична Алатка - - - Ergономски дизајн, едноставен за ракување и удобен за употреба, заштеда на време и заштеда на труд. Универзално Усогласување На Спојката‑ - - алатка за усогласување На Спојката, која се користи за спојка со една плоча, која е професионална алатка за автоматска поправка. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Алат За Усогласување На Спојката : Апс Апликација : Универзална Листа На Пакети : 1 X Алатка за Усогласување На Спојката 2 x Адаптери.

Параметри на производот

Item Type:
Clutch Alignment Tool
Material:
ABS
Application:
Universal
Package List:
1 x Clutch Alignment Tool:
2 x Adapters:
Слична стока