.

.

Адам Сендлер потпиша автограм со целосна големина Фендер Акустична гитара E w/ James Spence Authentication JSA COA - Saturday Night Live SNL Star, песната на Чанука, Големиот тато, Punchубовта со пи?

Адам Сендлер потпиша автограм со целосна големина Фендер Акустична гитара E w/ James Spence Authentication JSA COA - Saturday Night Live SNL

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Повеќе од 15 години во бизнисот! Молња Брза дневна испорака!. Илјадници ТВ и филмски фотографии, скрипти и постери достапни!. Новиот инвентар се додава редовно!. Секој автограм добиен лично и загарантиран автентичен!. Повеќе од 15 години во бизнисот!. Молња Брза дневна испорака!. Илјадници ТВ и филмски фотографии, скрипти и постери достапни!. Новиот инвентар се додава редовно!. Секој автограм добиен лично и загарантиран автентичен!. Информации за производот : Потпис (и) : Адам Сендлер Опис : целосна големина Акустична гитара локација на потпишување : специфични детали за потпишување достапни на барање автентикација : Jamesејмс Спенс (ЈСА) Автентикација : AB13401.

Параметри на производот

Слична стока