.

.

13 во 1 комплет за поправка на замена прифатлива и издржлива додатоци за контролор на игри

13 во 1 комплет за поправка на замена прифатлива и издржлива додатоци за контролор на игри

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Пакетот вклучува : Делови за додатоци на контролорот вклучуваат 6 метални џојстици за размена на палецот, 4 црвени лопатки (2 средни и 2 мини), 2 црвени влошки D, 1 алатка за прилагодување на напнатоста на сребро Стилски изглед : Додаток за игри Направете го вашиот контролер да се истакне со нов изглед и уникатен стил. Совршено компатибилен со вашиот контролер за Elite Series 2. Лесно заменете ги старите копчиња со нашите комплети. Флексибилен и удобен : Разменете го џојстикот со текстурирана рачка и алатки. Сите џојстици, лопатки и влошки за насоки се отстранливи и прилагодливи за да ви го дадат најубавото искуство со игри. Премиум материјали : џојстиците на додатоци за контролори се изработени од висококвалитетен силиконски и метал, а лопатките и вните Д се изработени од метал, ист како оригиналниот материјал, многу издржлив и не е лесен за носење. Лесно за замена : Променете го комплетот за додатоци за замена по ваш вкус, нема потреба да го одвојувате контролорот, се држи до него како магнет, тоа е многу цврсто и нема да излезе, освен ако не извршите одреден притисок. Премиум материјали : џојстиците на додатоци за контролори се изработени од висококвалитетен силиконски и метал, а лопатките и вните Д се изработени од метал, исти како оригиналниот материјал, многу издржлив и не е лесен за носење. Стилски изглед : Додаток за игри Направете го вашиот контролер да се истакне со нов изглед и уникатен стил. Совршено компатибилен со вашиот контролер за Elite Series 2. Лесно заменете ги старите копчиња со нашите комплети. Флексибилен и удобен : Разменете го џојстикот со текстурирана рачка и алатки. Сите џојстици, лопатки и влошки за насоки се отстранливи и прилагодливи за да ви го дадат најубавото искуство за игри. Лесно за замена : Променете го комплетот за додатоци за замена по ваш вкус, нема потреба да го одвојувате контролорот, се држи до него како магнет, тоа е многу цврсто и нема да излезе, освен ако не извршите одреден притисок.

Параметри на производот

Item Type:
Controller Accessory Kit
Material:
Stainless Steel
Color:
Red
Application:
For Elite Series 2
Parameter:
1. The Color is Treated with Electroplating Technology, and the Controller Accessory Kit Replacement is Made of High Quality Metal, Durable and Corrosion Resistant.:
2. Better Touch:
Exactly the Same Size and Material As the Official for Elite Series 2 Controller Accessories, Textured Grip Design to Prevent Slippage, Enhance Hand Sensitivity and Improve Gaming Experience.
3. A Variety of DIY Style Group Keys and More Personalized Debugging Programs Are Available to Facilitate Players to Adjust the Joystick Speed and Key Positions of the Handle, and Increase the Personalized Experience of the Handle.:
How to Use:
Take out the product and use it:
Package List:
6 x Rocker Hat:
1 x Round Key:
1 x Key:
4 x Pull Out:
1 x Standard Part:
1 x T8 :
Слична стока