.

.

Leените на Leezead Women Beanie капи на ракавици на допир на допир на допир на допир на допир на допир на допир на допир на допир на допир на допир на допир на допир на допир на ?

Leените на Leezead Women Beanie капи на ракавици на допир на допир на допир на допир на допир на допир на допир на допир на допир на

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Ченил Повлекување на затворање. Само миење на рацете. [Зимски капа и сет на ракавици] : Пакетот вклучува 1 зимска мека плетена капа и 1 пара дебели нараквици на допир на допир, а сетови на екранот на екранот на екранот на екранот на екранот и екранот на допир се достапни во 4 бои, црна, беж, црвена и сива боја. Нашиот зимски плетен ракавици за ракави е погоден за парови, мажи и жени. [Поставата на топло руно] : За разлика од другите нараквици на екранот на допир на допир на екранот на допир, нашата капа и нараквиците на Chenille Winter Beanie се изработени од премиум полиестер, зимската пом капа има подебела обвивка од руно, а внатрешната постава на плетени нараквици направени од мека волна, жени зима Плевената ракавица за ракави за ракави, ве одржува топло и погодни за активности во затворен и на отворено. [Надградба на дизајнот на женски нараквици за зимски екран на допир] : Еластичен дизајн на манжетната на плетените зимски топли ракавици може да ги блокира студениот ветер и снег, практични зимски плетени нараквици со 2 прсти зашиени во микрофибер спроводлив материјал, оставете да носите нараквици за топли гравчиња со топли гравчиња Поставете да управува со екраните на допир, возејќи додека ги одржувате рацете топло. [Една големина најмногу се вклопува] : Оваа зима жени на ракави за нараквици и нараквици на екранот на допир користат висока ткаенина за истегнување за да понудите совршено вклопување за различен обем на главата. Плутеното руно наредено топли нараквици Beanie Set е удобен за носење, без притисок, напнатост или деформација, можете да ги користите женските и машката грав и нараквици поставени одделно или заедно како ваши потреби. [Широки апликации] : Класични и стилски жени девојки зимски плетени пом -бени капаци на допир на допир на допир на екранот на допир е совршен за какви било зимски активности на отворено и секојдневна употреба, како датира, шопинг, забави, уметничко лизгање, санка, кампување, возење и многу повеќе. ❗ Забележете дека има мала грешка во бојата во сивата верзија на капа и нараквици, не нарачувајте ако ви пречи. Повлекување на затворање. Само миење на рацете. [Зимски капа и сет на ракавици] : Пакетот вклучува 1 зимска мека плетена капа и 1 пара дебели нараквици на допир на допир, а сетови на екранот на екранот на екранот на екранот на екранот и екранот на допир се достапни во 4 бои, црна, беж, црвена и сива боја. Нашиот зимски плетен ракавици за ракави е погоден за парови, мажи и жени. [Поставата на топло руно] : За разлика од другите нараквици на екранот на допир на допир на екранот на допир, нашата капа и нараквиците на Chenille Winter Beanie се изработени од премиум полиестер, зимската пом капа има подебела обвивка од руно, а внатрешната постава на плетени нараквици направени од мека волна, жени зима Плевената ракавица за ракави за ракави, ве одржува топло и погодни за активности во затворен и на отворено.

Параметри на производот

Слична стока