.

.

Сијаподан 2023 Спреј За Отстранување На Гребнатини Од Очила За Очила, Раствор За Поправка На Гребнатини Од Стакло За Очила, Спреј За Отстранување Гребнатини За Гребе?

Сијаподан 2023 Спреј За Отстранување На Гребнатини Од Очила За Очила, Раствор За Поправка На Гребнатини Од Стакло За Очила, Спреј

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

●Спреј За Отстранување На Гребнатини На објективот Е благ и без силициум и, доаѓа со силна растворливост во масло и нема да ја оштети или извалка леќата ●Работете Брзо●Специјално формулиран За заштита и чистење на објективот, Средството за Чистење Очила доаѓа со висока концентрација, брзо отстранувајќи отпечатоци од прсти, прашина, нечистотија и лесен филм за масло на очилата. ●Широка Апликација Е Идеален За стаклени заштитни очила, заштитни очила, екрани, монитори и оптички уреди, Очилата За Очи За Чистење Леќи се погодни за очила и очила за сонце, што го прави вашиот живот поудобен. Како Да Се Користи Леќата треба да се испрска со Неразреден Чистач на Леќи за Очила пред да се исчисти со чиста крпа. ●Спреј За Отстранување На Гребнатини На објективот Е благ и без силициум и, доаѓа со силна растворливост во масло и нема да ја оштети или извалка леќата. ●Работете Брзо●Специјално формулиран За заштита и чистење на објективот, Средството за Чистење Очила доаѓа со висока концентрација, брзо отстранувајќи отпечатоци од прсти, прашина, нечистотија и лесен филм за масло на очилата. ●Широка Апликација Е Идеален За стаклени заштитни очила, заштитни очила, екрани, монитори и оптички уреди, Очилата За Очи За Чистење Леќи се погодни за очила и очила за сонце, што го прави вашиот живот поудобен. Како Да Се Користи Леќата треба да се испрска со Неразреден Чистач на Леќи за Очила пред да се исчисти со чиста крпа.

Параметри на производот

Main ingredients:
Deionized water, aloe extract, coconut oil derivatives
Name:
Eye Glasses Lens Cleaner
Capacity:
100ml
Weight:
121G
Package Included:
1/2Pcs * Lens Cleaner for Eyeglasses:
Notice:
Due to the light difference, the color may be slightly different.:
Please allow slight differences due to manual measurement.:
Слична стока