.

.

Шрафцигер за очила, Maserfaliw 3in1 Мини Очила За Сонце Телефон Часовник Поправка Клучеви Шрафцигер Комплет Алатка-Сребро, Домашни Основни Алатки, Празник Подароци.

Шрафцигер за очила, Maserfaliw 3in1 Мини Очила За Сонце Телефон Часовник Поправка Клучеви Шрафцигер Комплет Алатка-Сребро, Домашни

DEN 79.84

Пристапност
Залиха

Многу удобен и лесен за употреба Стил на приврзок за клучеви, пренослив и лесен за носење. Се користи за поправка или затегнување на завртки на различни очила, очила за сонце, часовници, мобилни телефони. Дизајнот на рачката е ergономски, удобен и лесен за употреба, лушпата е силна, а ефектот против лизгање е добар. Тоа е суштински дневни потреби во личната кутија со алатки. Следејќи го квалитетот и набудувањето, користејќи одлични материјали за да се обезбедат прагматични и издржливи производи, целокупниот дизајн дава удобно визуелно искуство, истовремено исполнувајќи ги навиките за секојдневна употреба. Многу удобен и лесен за употреба. Стил на приврзок за клучеви, пренослив и лесен за носење. Се користи за поправка или затегнување на завртки на различни очила, очила за сонце, часовници, мобилни телефони. Дизајнот на рачката е ergономски, удобен и лесен за употреба, лушпата е силна, а ефектот против лизгање е добар. Тоа е суштински дневни потреби во личната кутија со алатки. Следејќи го квалитетот и набудувањето, користејќи одлични материјали за да се обезбедат прагматични и издржливи производи, целокупниот дизајн дава удобно визуелно искуство, истовремено исполнувајќи ги навиките за секојдневна употреба. Спецификации : Се Користи за поправка или затегнување на завртки на различни очила, очила за сонце, часовници, мобилни телефони.

Параметри на производот

Слична стока