.

.

Објави за обука на отпор [сет од 5], фитнес ленти за раце, лепени и нозе. Фитнес јога, тензични ленти за примарна рехабилитација.

Објави за обука на отпор [сет од 5], фитнес ленти за раце, лепени и нозе. Фитнес јога, тензични ленти за примарна рехабилитација.

DEN 159.20

Пристапност
Залиха

Овој фитнес бенд е многу корисен за фитнесот на жените по бременоста и може ефикасно да ја врати нивната форма на телото Може да се користи и за рехабилитација на искинати лигаменти, фрактури и мускули. И, исто така е преносно, лесно се лизга во торба за носење, совршена и за внатрешна и за надворешна употреба. Има 5 нивоа на интензитет (5 bs, 15 bs, 20 bs, 30 bs, 40 bs) и овие различни нивоа можат да ги исполнат сите цели за вежбање. Повеќе нивоа на вежби ви овозможуваат да уживате во вежбање со семејството и пријателите. Направени од висококвалитетни природни ткаенини, без мирис и еластични. Тој е пријателски за кожата и не се лизга или пресврт кога се користи, и има добра отпорност и издржливост на абење, овозможувајќи ви да уживате во вежбање и да добиете подобри резултати од фитнесот. Вежбите за вежбање се идеални за загревање, јога, пилатес, согорување на маснотии, вежбање дома и вежбање во теретана. Може да биде и најдобриот подарок за семејството и пријателите. Ексклузивниот ebook ви дава 33 ефективни начини за користење на вашиот фитнес тракер. Може да се преземе бесплатно и лесно на нашата веб -страница. Овој фитнес бенд е многу корисен за фитнесот на жените по бременоста и може ефикасно да ја врати нивната форма на телото. Може да се користи и за рехабилитација на искинати лигаменти, фрактури и мускули. И, исто така е преносно, лесно се лизга во торба за носење, совршена и за внатрешна и за надворешна употреба. Има 5 нивоа на интензитет (5 bs, 15 bs, 20 bs, 30 bs, 40 bs) и овие различни нивоа можат да ги исполнат сите цели за вежбање.

Параметри на производот

Слична стока