.

.

Besportble вежба за истегнување ленти за јога ленти за истегнување на ногата лента за јога со јога -лента за истегнување сина истегната лента јога фитнес лента за јога в?

Besportble вежба за истегнување ленти за јога ленти за истегнување на ногата лента за јога со јога -лента за истегнување сина

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Штета за истегнување на гимнастика : Лесен и преносен каиш за јога е лесен за носење и складирање Капи за истегнување на фитнес : Опрема за флексибилност што е подготвена за употреба за секунди. Лента за нозе на вратите : Материјал : памук. Ремен за истегнување на вежбање : Металните токи можат да се прилагодат и да се обезбедат силно обезбедени за разни пози и усогласувања. Преклопете го лабавиот крај назад на себе, затегнете ја вашата посакувана големина. Ремен за истегнување на вратите : јога, пилатес, дневно вежбање или физичко. Може да ги продлабочи истегнувањата, да помогне при тешко достапни пози, загревања, да се подобри флексибилноста, да се зајакнат и да се тонираат мускулите и предизвикот за вежбање. Штета за истегнување на гимнастика : Лесен и преносен каиш за јога е лесен за носење и складирање. Капи за истегнување на фитнес : Опрема за флексибилност што е подготвена за употреба за секунди. Лента за нозе на вратите : Материјал : памук. Ремен за истегнување на вежбање : Металните токи можат да се прилагодат и да се обезбедат силно обезбедени за разни пози и усогласувања. Преклопете го лабавиот крај назад на себе, затегнете ја вашата посакувана големина. Ремен за истегнување на вратите : јога, пилатес, дневно вежбање или физичко. Може да ги продлабочи истегнувањата, да помогне при тешко достапни пози, загревања, да се подобри флексибилноста, да се зајакнат и да се тонираат мускулите и предизвикот за вежбање. Список на пакети 1 x Трајни ленти за вежби со памук за јога за јога за истегнување на јогата општа фитнес (езеро сина) Карактеристики - Големина : Прибл. 300 x 4 cm (L x W) гимнастика лента за истегнување. - Материјал : Памучен опсег. - Обезбедете ја целата потребна поддршка за да ја одржувате лентата за истегнување на вежбање со рамнотежа.

Параметри на производот

Слична стока