.

.

Bigjak 2023 Ново автоматско враќање Аабдоминално тркало со колено душек, тркала за вежби за вежби на абдоминални вежби w/рампа за клекнување доаѓа со држач за мобилни те?

Bigjak 2023 Ново автоматско враќање Аабдоминално тркало со колено душек, тркала за вежби за вежби на абдоминални вежби w/рампа за клекнување

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

【Вежбајте поефикасно】 Користете машина за вежбање на ролери за 20 минути = 2 часа редовно вежбање! Исто така, помага да согорите калории за подобра фигура Ова прави одличен подарок за роденден, подарок за празници или подарок за годишнина, донесете ги вашите пријатели кои сакаат фитнес!. 【Имајте совршено тело】 како една од додатоците што мора да ги имаат фитнесот за фино подесување на вашиот ABS со шест пакувања, абдоминалното тркало на тркалото може да ви помогне да ги истегнете и вежбате стомачните, раката, градите, рамото, грбот на мускулите и да добиете шест Пакувајте ABS, разработете длабоко во атрактивни, дефинирани линии!. 【Автоматско враќање на абдоминалното тркало】 : АБ тркала за обука на тркала дизајнирани со автоматска технологија за автоматско враќање, внатрешните извори на двојно тркало можат да го намалат замав на тркалото, ви помага да ги контролирате движењата. Автоматската функција за враќање може да ве заштити од повреда за време на спортот, почетниците на VEN можат лесно да ја користат. 【Лесно за носење и користење】 Абдоминална кора со одвојлива рачка, рачката е лесна за отстранување или инсталирање, поудобно е да се носи. Можете да користите автоматско враќање на абдоминалното тркало дома, исто така можете да го однесете со себе во теретана или да вежбате насекаде. 【Одлична изработка】 Овој тркала за тркала е изработен од стабилна пластика, рачката на сунѓер е не лизгање, апсорбирање на пот, удобно и ергономско. Автоматското двојно тркалезно абдоминално тркало има држач за мобилен телефон, доаѓа со фитнес мат.

Параметри на производот

Material:
ABS, Rubber
Product Size:
Product Size
Weight:
Approx. 1422g
Bearing range:
about 100KG ~ 500KG
Package Included:
1 * Automatic Rebound Abdominal Wheel:
1 * Mat:
Notes:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.:
3. If you have any questions or have problems with the products you received, please contact us in time. :
Слична стока