.

.

Ленти за отпорност плитки ленти за хип -ленти за нозе и вежби за вежби за ткаенини за крпа за тренингот за жени за жени кои отпорници се отпорни јамки анти -лизгачки ?

Ленти за отпорност плитки ленти за хип -ленти за нозе и вежби за вежби за ткаенини за крпа за тренингот за жени за жени кои отпорници се отпорни

DEN 211.04

Пристапност
Залиха

【Најновите надградени ленти за отпорност на ткаенини】 Најдобри ленти за отпор за нозе и задник Сите ленти за плен на кругот се многу ефикасни за вашиот развој на глута. 30 дена тренинг, 20 минути на ден, брзо согорувајте маснотии и преобликувајте го вашиот плен со нашите ленти за отпор. 【3 Различно ниво на отпорност】 сет од 3 нивоа на отпорност вклучени (светлина, средна, тешка). Ја разликуваме јачината на секоја ткаенина за да го промениме нивото на отпорност, тестиравме со илјадници жени од сите големини. Никогаш не грижете се за лентите за вежбање со јамка да бидат премногу затегнати или премногу тешки, можете лесно да ги префрлите овие ленти за вежбање помеѓу 3 нивоа до ваш избор. Секој бенд совршено се вклопува. 【Нема тркалање, стискање, лизгање, кршење】 Нашите плен ленти нема никогаш да се тркалаат, да стискаат, да се лизгаат или да се скршат. Силниот и тесен метод за шиење ги прави нашите ленти за отпор многу издржливи од јамката за вежбање со гума. Внатрешните ленти за зафаќање во рамките на лентите ги одржуваат на место за време на секоја вежба.

Параметри на производот

Слична стока