.

.

Мултифункционална клупа за кревање тегови за тегови Прес -клупа за сквоти за сквотот, прилагодлива преклопување на глувци, клупа за тренинзи за тренинг клупа за вн?

Мултифункционална клупа за кревање тегови за тегови Прес -клупа за сквоти за сквотот, прилагодлива преклопување на глувци, клупа за тренинзи за

DEN 11728.48

Пристапност
Залиха

Премиум конструкција : Нашата клупа за тежина е изградена со тешки челик за комерцијален квалитет со максимален капацитет за тежина на оптоварување околу 440 фунти Неверојатно е стабилно да ви дадете одличен тренинг. Мултифункционална клупа : клупа за глувци со повеќе режими на фитнес. Вежби за рака, вежби на градите, вежби за стомакот, вежби за грб, вежби за рамо. Одлично за летање со глувци, печати за глувци, веслање гира, седишта, користете со најразлични гира. Интегрирани се десетици функции на фитнес, што е еквивалентно на мала фитнес библиотека. Прилагодлива клупа и решетката за мрена : Долг дизајн на потпирачот за грб, погоден за различни височини. 5-фаза за прилагодување за поддршка на глувци, прилагодување на висината од 12 фази на решетката на Барбел, прилагодување на 6-фаза на перница и седиште на клупата може да се најде совршена позиција за различните потреби за вежбање. Удобен дизајн : Клупата за тежина има густо подлога на табла и задебелен валјак за пена за да обезбеди максимална удобност за тренингот. Без грижа за купување : За целата клупа, мерењето и капацитетот е вистински резултат, ако од која било причина сте незадоволни од овој професионален производ, ве молиме контактирајте не во рок од 30 дена за замена или поврат. ★ Карактеристики : ¤ Идеално за вежбање за обука на електрична енергија во вашиот дом или во салата. Дизајнот за прилагодување на висината му носи поголема погодност за вашето вежбање. Како што можете да го инсталирате за неколку минути и исто така да го отстраните брзо. Не уживајте во вашиот тренинг за лична моќ и градете Вашето тело или дома или во теретана со вашите пријатели.

Параметри на производот

¤ Application:
Unisex
¤ Color:
Black
¤ Material:
Steel and PU Leather
¤ Design:
Height Adjustable
¤ Product Expansion Size:
Squat Rack:
82-107*47*90-150cm/32.2-42.1*18.5*35.4-59inches(L*W*H)
Dumbbell Bench:
125*40*46cm/49.2*15.7*18.1inches(L*W*H)
¤ Max Weight:
200kg/440lbs
¤ Net Weight:
Bench-15kg/33lbs, Squat Rack-14kg/30.8lbs
¤ Multi-Functional:
Can perform dumbbell fly, dumbbell press, dumbbell rowing, sit-ups, dumbbell weightlifting, sitting for bending
¤ Occasion:
Indoors and Outdoors Fitness
★ Package content:
1 x Weightlifting Bench, 1 x Squat Rack:
★ Excellent Service:
- We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence.:
- We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication!:
- We promises to ship within 48 hours, and the delivery time is 7-15 working days. :
Слична стока