.

.

Луда продажба на носилки за нозе, тренер за флексибилност на вратите 9,84ft Подобрете ја флексибилноста на нозете Лесна употреба Останете стабилно за кревање на нозе?

Луда продажба на носилки за нозе, тренер за флексибилност на вратите 9,84ft Подобрете ја флексибилноста на нозете Лесна употреба

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Лесен за употреба, може да ја подобри флексибилноста на нозете и рамнотежата во природно држење на телото Подобрете ја флексибилноста и приспособливоста и одете обука на ново ниво преку ефективно истегнување. Едноставно работење, поставувањето на сидрото на вратата на вратата може да го подигне држењето на ново ниво. Подобрете ја флексибилноста и приспособливоста и одете обука на ново ниво преку ефективно истегнување. Многу погоден за гимнастичари, навивачи, млади скејтери, карати спортисти. Лесен за употреба, може да ја подобри флексибилноста на нозете и рамнотежата во природно држење на телото. Подобрете ја флексибилноста и приспособливоста и одете обука на ново ниво преку ефективно истегнување. Едноставно работење, поставувањето на сидрото на вратата на вратата може да го подигне држењето на ново ниво. Подобрете ја флексибилноста и приспособливоста и одете обука на ново ниво преку ефективно истегнување. Многу погоден за гимнастичари, навивачи, млади скејтери, карати спортисти. Лесен за употреба, може да ја подобри флексибилноста и рамнотежата на нозете во природно држење на телото. Останете стабилни, нема да ја гребете или оштетите вашата врата и нема да се движите или лизгате кога ќе ги истегнете нозете.

Параметри на производот

Item Type:
Stretching Leg Strap
Size:
Approx. 3m/9.84ft
Function:
Beginners are practicing waist bending or leg lifting
Material:
 Polyester
Package List:
1 x Laying Tape:
1 x Connecting Buckle:
1 x Manual:
1 x Storage Bag:
Слична стока