.

.

Групи за тренингот на глуждот за домашни вежби од P.Volve - Обука за јачина на телото за да ги скулптурирате и тонирате нозете и јадрото - опрема за фитнес дома за брзо в?

Групи за тренингот на глуждот за домашни вежби од P.Volve - Обука за јачина на телото за да ги скулптурирате и тонирате нозете

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Пакет на бендови на глуждот : Помага на таргетирање на надворешните и внатрешните бутови и секој агол на лепчињата Лесниот опсег обезбедува умерен отпор, овозможува понапредни движења. Тешкиот опсег значи поголем предизвик, мал опсег на движење, големи резултати. Пакетот вклучува лесен опсег за вежбање на глуждот и опсег за вежбање со тежок глужд. Разновидни движења : Може да се користи и стоење и на МАТ, нуди широк спектар на движење во секој вид класа, одлично за внатрешни ротации и чекори на грбот, и преси на задникот и лифтовите на нозете. Трајни и удобни : нуди силни, дебели ленти за глуждот и траен опсег за отпор за да останат безбедни. Направено за секоја цел разноврсна и ефикасна : Одлично за луѓето што започнаа или оние што бараат нов начин за работа на долниот дел од телото лесно за складирање и лесен за да се носи за фитнес во движење.Volve ви помага да се чувствувате и да изгледате најдобро со користење на основите на телесната механика за да ги запалиме цели групи на мускули, помалку болка, подобри перформанси и најсилни досега. Предизвикувачки отпор : Тешкиот опсег на глуждот обезбедува поголем отпор од светлосен бенд на глуждот, што значи повеќе предизвик и помали опсези на движење. Etе ги отворите колковите и длабоко ќе го активирате долниот дел од телото преку помали движења што даваат големи резултати.

Параметри на производот

Слична стока