.

.

Топка за вежбање со рака, конвексни поени за рака за вежбање топка мека TPR за здравствена заштита на рацете

Топка за вежбање со рака, конвексни поени за рака за вежбање топка мека TPR за здравствена заштита на рацете

DEN 483.20

Пристапност
Залиха

Широко користете : Топката за тренер за јачина на зафат е погодна за рачен спазам, артритис и мозочен удар, што е стрес топка за ентузијасти за мобилни телефони и компјутерски ентузијасти Масирање на дланката : Топката за стискање на рацете усвои повеќекратно конвексен дизајн на точка, обезбедете масирање на 3Д рака и дланка, активирајте ги акупуните и олеснете го заморот. Мека TPR : Топката за обука на рацете направена од висококвалитетен TPR материјал, без мирис, мека и удобна, без лесно кршење, што може да се користи долго време. Здравствена заштита : Топка за вежбање на раката со совршена големина, погодна за вашата дланка, што може да ги стимулира акупуните за да ги намали болестите и да го промовира здравјето. Стимулирајте акупунктура : Топката за вежбање со рака целосно покриена со меки трње на површините, добро за стимулирање на рацете додека вежбате јачина на зафат. Масирање на дланката : Топката за стискање на рацете усвои повеќекратно дизајнирање на конвексни точки, обезбедете масирање на 3Д рака и дланка, активирајте ги акупуциите и олеснете го заморот. Здравствена заштита : Топка за вежбање на раката со совршена големина, погодна за вашата дланка, која може да ги стимулира акупуните за да ги намали болестите и да го промовира здравјето. Стимулирајте акупунктура : Топката за вежбање со рака целосно покриена со меки трње на површините, добро за стимулирање на рацете додека вежбате јачина на зафат. Широко користете : Топката за тренер за јачина на зафат е погодна за рачен спазам, артритис и мозочен удар, што е стресна топка за ентузијасти за мобилни телефони и компјутерски ентузијасти. Мека TPR : Топка за обука на рацете направена од висококвалитетен TPR материјал, без мирис, мека и удобна, без лесен за кршење, што може да се користи долго време.

Параметри на производот

Item Type:
Hand Grip Ball
Material:
TPR
Function:
Build finger and arm strength. With perfect size, suitable for your hand.
Applicable people:
1. Hand extensor hallucis longus and finger extensors healthy exercise, prevention and correction of contracture stiffness.:
2. Carpal extensor muscle and finger extensor muscle paralysis (radial nerve paralysis).:
3. The dysfunction of fingers and wrists of patients with hemiplegia, and the weakness of fingers and wrists, improve the muscle strength and joint activities of relevant parts through training.:
4. Control the increase of flexor muscle tension and atrophy of thenar.:
5. Prevent finger flexion and spasm, prevent finger joint deformation and deformity.:
6. Correct the fingers while assisting in training the flexibility of the fingers.:
Package List:
1 x Hand Grip Ball :
Слична стока