.

.

Вежбач за ракави за рака, рачен прицврстувач со двојна линија LCD дисплеј ABS ресетирање на функцијата заштеда на енергија автоматско исклучување за обновување на му?

Вежбач за ракави за рака, рачен прицврстувач со двојна линија LCD дисплеј ABS ресетирање на функцијата заштеда на енергија автоматско исклучување

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

ЛЦД -дисплеј со двојна ред : Овој електронски зафат за броење е дизајниран со течен кристален дисплеј, може да се управува со единечен клуч, многу лесен за употреба Функции за обука : Може точно да ви го кажам времето и потрошувачката на енергија на секоја вежба, што е погодно за да ги проверите и да направите идни планови за обука. Број на вежби : Може да се сетите на вашиот месечен или неделен акумулативен број на вежбање за да ви помогне да ги совладате спортските перформанси и да постигнете спортски цели. Интелигентна заштеда на енергија : Со интелигентен приказ на анимација и функција за спиење, 30 минути интелигентно исклучување, зачувајте потрошувачка на енергија. Функција за ресетирање : Со едноставна функција за ресетирање, преку копчето за ресетирање за да се постигне целосно ресетирање, оваа рака за рака може да ја подобри моќноста на зафат на мртвите лифтови, кревање тегови. ЛЦД -дисплеј со двојна ред : Овој електронски зафат за броење е дизајниран со течен кристален дисплеј, може да се управува со единечен клуч, многу лесен за употреба. Функции за обука : Може точно да ви го кажам времето и потрошувачката на енергија на секоја вежба, што е погодно за да ги проверите и да направите идни планови за обука. Број на вежби : Може да се сетите на вашиот месечен или неделен акумулативен број на вежбање за да ви помогне да ги совладате спортските перформанси и да постигнете спортски цели. Интелигентна заштеда на енергија : Со интелигентен приказ на анимација и функција за спиење, 30 минути интелигентно исклучување, зачувајте потрошувачка на енергија. Функција за ресетирање : Со едноставна функција за ресетирање, преку копчето за ресетирање за да се постигне целосно ресетирање, оваа рака за рака може да ја подобри моќноста на зафат на мртвите лифтови, кревање тегови. ЛЦД -дисплеј со двојна ред : Овој електронски зафат за броење е дизајниран со течен кристален дисплеј, може да се управува со единечен клуч, многу лесен за употреба.

Параметри на производот

Item Type:
Hand Griper
Material:
ABS
Weight:
Approx. 167g/5.9oz
Functions:
Professional wrist training, arm muscle training, electronic precise (counting calories)
Battery Type:
Button battery (shipped with built in battery)
Battery Capacity:
100mah
Package List:
1 x Hand Griper1 x Specification:
2 x Snap Fittings:
Слична стока