.

.

CLISPEED 10 ПЦС тренинг спортски фитнес еластична за вежбање отпорност на лента за истегнување на лентата за јога бендови за истегнување на тренингот Пилатес XXCM - Флекс?

CLISPEED 10 ПЦС тренинг спортски фитнес еластична за вежбање отпорност на лента за истегнување на лентата за јога бендови за истегнување

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Тре Вежбање на гумена лента- може да ја прилагоди лентата според вашата висина. Вежбање на бендот на нозете- лесно се склопени заедно, патувајте. Бенд за обука на сквотиОвој опсег е изработен од материјали за да се обезбеди зафат што не се лизга без уморни раце. Бенд за обука на јога- бендови за вежбање рамни ленти за отпор. Фитнес ленти за истегнување за жени кои тренираат, физички, јога. Појави од јогабез оглед на искуството, држењето на телото или овие ремени можат да ви помогнат да вежбате јога. Вежбање на гумена лента- може да ја прилагоди лентата според вашата висина. Вежбање на бендот на нозете- лесно се склопени заедно, патувајте. Бенд за обука на сквотиОвој опсег е изработен од материјали за да се обезбеди зафат што не се лизга без уморни раце. Бенд за обука на јога- бендови за вежбање рамни ленти за отпор. Фитнес ленти за истегнување за жени кои тренираат, физички, јога. Појави од јогабез оглед на искуството, држењето на телото или овие ремени можат да ви помогнат да вежбате јога. Карактеристики на списокот со пакети 5 x Карактеристики - Може да го прилагоди каишот според вашата висина. - лентите за јога се погодни за мажи, жени и деца.

Параметри на производот

Слична стока