.

.

Besportble јога ленти за истегнување на вратата од ногата на вратата, истегната лента за фитнес бенд Еластичен опсег лента за истегнување виолетова спортска тензија бе?

Besportble јога ленти за истегнување на вратата од ногата на вратата, истегната лента за фитнес бенд Еластичен опсег лента за истегнување

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Ремен за вежбање- опрема за флексибилност што е подготвена за употреба за неколку секунди Опсег за вежбање на вежбање- Обезбедете ја целата потребна поддршка за да се одржи рамнотежата. Бенд за истегнување на јога- Лесен и преносен каиш за јога е лесна за носење и складирање. Појави од јога со јамки- јога, пилатес, дневно вежбање или физичко. Може да ги продлабочи истегнувањата, да помогне при тешко достапни пози, загревања, да се подобри флексибилноста, да се зајакнат и да се тонираат мускулите и предизвикот за вежбање. Ремен за истегнување на вратите- Ништо нема да се скрши поради употреба на материјали. Ремен за вежбање- опрема за флексибилност што е подготвена за употреба за неколку секунди. Опсег за вежбање на вежбање- Обезбедете ја целата потребна поддршка за да се одржи рамнотежата. Бенд за истегнување на јога- Лесен и преносен каиш за јога е лесна за носење и складирање. Појави од јога со јамки- јога, пилатес, дневно вежбање или физичко. Може да ги продлабочи истегнувањата, да помогне при тешко достапни пози, загревања, да се подобри флексибилноста, да се зајакнат и да се тонираат мускулите и предизвикот за вежбање. Ремен за истегнување на вратите- Ништо нема да се скрши поради употреба на материјали. Пакетот вклучува 1 x трајни ленти за вежбање со памук за јога за карактеристики за општа фитнес (длабока виолетова) карактеристики - боја : длабоки виолетови ленти за истегнување на јогата. - и цврстиот памучен материјал, не се трие грубо, ги заштитува рацете од повреди, екстремно издржливи и нема да ја скрши или изгуби својата лента за истегнување на гимнастика.

Параметри на производот

Слична стока