.

.

Спортски стоп -часовник, водоотпорен екран Електронски стоп -стоп -запирка Електронска стоперка за стопирање со еден ред Еден ред дисплеј Електронски стопев за еле

Спортски стоп -часовник, водоотпорен екран Електронски стоп -стоп -запирка Електронска стоперка за стопирање со еден ред Еден ред дисплеј Електронски

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Доаѓа со торба за складирање за удобна употреба и складирање Ергономската лента ви носи удобно искуство со носење. Мулти -функција стоперка, со целосен ефект на функции, како што се приказ на календарот за време, аларм за тајминг, часовно време на време на време, итн. Изработен од високо квалитетен ABS материјал за траен и долготраен. Задниот дел од стоперот е ситно полиран, луксузен и низок клуч коегзист. Доаѓа со торба за складирање за удобна употреба и складирање. Ергономската лента ви носи удобно искуство со носење. Мулти -функција стоперка, со целосен ефект на функции, како што се приказ на календарот за време, аларм за тајминг, часовно време на време на време, итн. Изработен од високо квалитетен ABS материјал за траен и долготраен. Задниот дел од стоперот е ситно полиран, луксузен и низок клуч коегзист. Мулти -функција стоперка, со целосен ефект на функции, како што е приказ на календарот за време, аларм за тајминг, час за време на време, итн. Ергономскиот лента ви носи удобно искуство со носење. Задниот дел на стоперот е фино полиран, луксузен и низок клуч коегзист. Доаѓа со торба за складирање за удобна употреба и продавница. Изработен од високо квалитетен ABS материјал за траен и долготраен. Спецификација : Тип на ставка : Stop Watch Material : Abscolor : Како слики прикажана големина на производот : приближно.8inweight : Приближно.1oz Model : PC2002 EL Stop Watch Battery : Батерија на копче (испорачана со батерија) Тип на батерија : CR2032 Battery Capital : 260maha клуч : Start/Stop, се користи за да се започне или да престане да работи секунди во втората функција што работи, се користи за прилагодување на вредноста при поставување време и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување и време на поставување време и аларм.

Параметри на производот

Item Type:
Stopwatch
Material:
ABS
Color:
As Pictures Shown
Product Size:
Approx. 75.5x64x21.4mm/3x2.5x0.8in
Weight:
Approx. 89g/3.1oz
Model:
PC2002EL Stopwatch
Battery:
Button battery (shipped with battery)
Battery type:
CR2032
Battery capacity:
260mAh
A key:
Start/Stop, used to START or STOP running seconds in the running second function, used to adjust the value when setting time and alarm.
B key:
RECAL/SRET. In the running second function, it is used to read the segment timing, and when setting the time and alarm, it is used to switch the second, minute, day, month and week.
C key:
MODE is used to switch function modes
D key (EL) is used to enable the backlight function, (Only 4 key stopwatch has this function):
Package List:
1 x Electronic Stopwatch:
1 x Storage Bag:
Слична стока