.

.

Manduka Reverve yogitoes јога мат пешкир

Manduka Reverve yogitoes јога мат пешкир

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Подобрете ги вашите сесии за јога со поголема продуктивност користејќи ја најсигурната мандука репроверка на јогитос јога мат пешкир Ревидирајте, рециклиран полиестер и најлон конструкција. Содржи силиконски nubs. Печатено детали. Машинско миење, суво суво. Подобрете ги вашите сесии за јога со поголема продуктивност користејќи ја најсигурната мандука репроверка на јогитос јога мат пешкир. Ревидирајте, рециклиран полиестер и најлон конструкција. Содржи силиконски nubs. Печатено детали. Машинско миење, суво суво. Подобрете ги вашите сесии за јога со поголема продуктивност користејќи ја најсигурната мандука репроверка на јогитос јога мат пешкир. Ревидирајте, рециклиран полиестер и најлон конструкција. Содржи силиконски nubs. Печатено детали. Машинско миење, суво суво. Мерења : Димензии : 71 x 24 in.

Параметри на производот

Слична стока