.

.

Vupring 1 парчиња јога половина топка, лесна за употреба на физички фитнес масажа топки со топки за вежбање биланс мат, ПВЦ материјали салата за вежбање додатоци јога п?

Vupring 1 парчиња јога половина топка, лесна за употреба на физички фитнес масажа топки со топки за вежбање биланс мат, ПВЦ материјали

DEN 271.84

Пристапност
Залиха

Рамна земја : Површинската масажа на камчињата текстура го промовира зголемувањето на внатрешниот проток и мазното рамно дно е стабилно Практичен дизајн : Направено од високо-одделение ПВЦ материјали, кои се нежни, флексибилни, удобни и безбедни. Поради неговиот полукруг, поудобно е да се носи и полесно да се користи. Лесен за употреба : Рачна пумпа може да се користи за надувување или проветрување. Лесно за носење, многу добар уред за обука за патување. Предности : Подобрување на динамичката рамнотежа, свеста за телото и координацијата. Совршен за масажа на болни нозе. Со користење на современи методи за обука, можете побрзо и поефикасно да ги обучувате глуждовите и лаковите. Пријавете се на : Совршено за сите нозе, погодно е да вежбаат мажи, жени, па дури и деца. Можете да го користите со голи нозе, чорапи или чевли. Само како идеална домашна салата и училиште за јога, погодно за обука за слободно време дома. Обезбедувајќи ве со сеопфатна дневна обука за истегнување, обука за сила и обука за координација.

Параметри на производот

Type of article:
Media Massage ball round
Size of the article:
approx. 16 * 8 cm / 6.3 * 3.1 inches
Package weight:
approx. 263 - 284 g
Colors:
#1-yellow, #2-red, #3-green, #4-blue, #5-rose
Main Material:
PVC
Use:
massage, yoga, set
Package Included:
1 massage ball semicircle:
Notes:
1. Due to the manual measurement error, there may be a slight deviation of the weight.:
2. Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing :
Слична стока