.

.

Подигање на тежината за кревање мултифункционално решетка за барбел, натопена салата за салата, семејство фитнес прилагодлива сквотот решетката за кревање на теж?

Подигање на тежината за кревање мултифункционално решетка за барбел, натопена салата за салата, семејство фитнес прилагодлива

DEN 417.60

Пристапност
Залиха

Бидете прилагодени за да одговараат на вашата висина, да постигнете подобри резултати од тренингот, за притискање, клупа, сквотот или стоење Сквотот на сквотот (Dip Bar Station, Stand Barbell) ви овозможува лесно да правите разни вежби, вклучувајќи клупи за печатот, печатот на рамото, сквотот, надземните лифтови, вежбите за бар. Прилагодливи решетки за сквоти и натопи за натопи - прилагодувањето на игличките го олеснуваат промената на ширината и висината за широк спектар на вежби. Апаратот за сквотови, преси за клупи и натопи - одговара на стандардните и големите шипки. 【Широко користете】 : Секогаш можете да користите вежби за телесна тежина во секое време за вашиот дом за користење во салата за домашни гаражи за сквотови, клупа или стоење. Бидете прилагодени за да одговараат на вашата висина, да постигнете подобри резултати од тренингот, за притискање, клупа, сквотот или стоење. Сквотот на сквотот (Dip Bar Station, Stand Barbell) ви овозможува лесно да правите разни вежби, вклучувајќи клупи за печатот, печатот на рамото, сквотот, надземните лифтови, вежбите за бар.

Параметри на производот

Слична стока