.

.

База на светилка за Грејач, Ул Наведена Е27 Затемнета База На Грејач Со Прилагодување За Вклучување/Исклучување ЗА Ув Сијалица Рефлектор УВ Грејач СВЕТИЛКА ФЛУОРЕС?

База на светилка за Грејач, Ул Наведена Е27 Затемнета База На Грејач Со Прилагодување За Вклучување/Исклучување ЗА Ув Сијалица

DEN 175.84

Пристапност
Залиха

Со прекинувач за копчиња, лесен за употреба, светлото може да се прилагоди, а опсегот на моќност може да се прилагоди на 80% Можете слободно да ја изберете саканата светлина, а максималната поддршка е 200w. Стилски дизајн, сигурно ќе работи со Сите видови светилки Е27, еколошки и издржлив, отпорност на висока температура. Доаѓа со основата На сијалицата Е27, компатибилна со различни светилки. Погоден за држач за светилки за влекачи, може да биде опремен со керамички грејач ,v, УВБ, инфрацрвен грејач итн. Инсталацијата е едноставна, само треба да го отворите објектот што треба да се инсталира, дупката е 15,7 инчи, а на горниот и долниот дел има навртки од мика, кои можат да ја поправат главата на светилката, која е стабилна и издржлива. САМ и флексибилен, држачот за светилки може да се користи за многу видови влекачи и водоземци, вклучувајќи брадести змејови, геко, змии, желки, желки, игуани, гуштери, камелеони, жаби, жаби, кучиња, мачки итн. Со прекинувач за копчиња, лесен за употреба, светлото може да се прилагоди, а опсегот на моќност може да се прилагоди на 80%. Можете слободно да ја изберете саканата светлина, а максималната поддршка е 200w. Стилски дизајн, сигурно ќе работи со Сите видови светилки Е27, еколошки и издржлив, отпорност на висока температура.

Параметри на производот

Слична стока