.

.

Zhengyyuu месинг плоча бакарна лим фолија бакарна фолија од бакарна плоча метална фолија на роговиден фолија плоча, дебелина 1. 5мм плоча од бакарна фолија од бакарна фо?

Zhengyyuu месинг плоча бакарна лим фолија бакарна фолија од бакарна плоча метална фолија на роговиден фолија плоча, дебелина

DEN 1196.00

Пристапност
Залиха

Има добра машинска обработка Месингот има голема јачина, висока цврстина и добра пластичност, но сепак може да издржи добро обработка на сила во топли услови. Високо квалитетна чистота на бакар 99,9% табла за бакарна фолија, мазна површина, ниска содржина на кислород, добра спроводливост. Карактеристики на производот : Добра флексибилност, густина, термичка спроводливост, електрична спроводливост ,. Карактеристики на материјалот : Температурата на топла обработка е 750- 830 степени; Температурата на annealing е 600- 700 степени; температура на прицврстување со ниска температура за да се елиминира внатрешниот стрес е 260-770 степени. Направено од месинг материјал, кој има добри механички својства и добра машинска обработка, може да издржи обработка на топол и ладен притисок. За да ви обезбеди квалитетни материјали, да се фокусирате на квалитетот и доверливиот. Бакарот е розово златен метал, кој е жолт по формирањето на бакарен оксид филм на површината, така што индустрискиот бакар обично се нарекува месинг или електролитски бакар. Рафинирањето може да добие 99-99,9% бакар, а електролизата може да добие 99,95-99,99% чистота на бакар.

Параметри на производот

Density 8.9g/cml:
Density is 8-9g/cm3:
Melting point 1083°C:
Conductivity≥56ms/m:
Tensile strength Mpa=295:
Category:
Electrolytic Copper Series
Thickness:
1.5mm
Width:
100/150/200mm
Length:
100/150/200mm
Wide applicability:
Good conductivity, can be used to make wires,cables,brushes,etc.:
Can be made into plasticity such as tube,rod,wire,tape,plate,foil,etc.:
Good thermal conductivity is used to manufacture magnetic instruments and meters that need to prevent electromagnetic interference, such as compasses, aviation instruments,etc.:
Set:
1x copper sheet
A variety of specifications are available to better meet your needs.:
Applications:
DIY projects, hobbies, crafts, building decoration, industrial, conduction heat, and so on
Слична стока