.

.

Метал од месинг од месинг од месинг од месинг од месинг со месинг H62 што прави погоден за заварување 100мм x 200mm, 100мм x 200mm x 3mm месинг плочи

Метал од месинг од месинг од месинг од месинг од месинг со месинг H62 што прави погоден за заварување 100мм x 200mm, 100мм x 200mm x 3mm месинг

DEN 791.20

Пристапност
Залиха

Материјал : месинг H62 Димензии : 100мм x 200mm x 2,5мм/3мм. Месинг плочата главно се користи за активирање, алатки за сечење и разни прецизни делови. Месинг плочата има добри механички својства и термопластичност, како и добра машинебилност и е лесно за заварување. Апликации : DIY проекти, хоби, занаети, декорација на згради, индустриска, спроводлива топлина и сл. Материјал : месинг H62. Димензии : 100мм x 200mm x 2,5мм/3мм. Месинг плочата главно се користи за активирање, алатки за сечење и разни прецизни делови. Месинг плочата има добри механички својства и термопластичност, како и добра машинебилност и е лесно за заварување. Апликации : DIY проекти, хоби, занаети, декорација на згради, индустриска, спроводлива топлина и сл. Изработено од месинг материјал со добри механички својства и обработливост, може да издржи обработка на топол и ладен притисок. Опишување : Месинг плочата главно се користи за занишање, алатки за сечење и разни прецизни делови. Листот има добри механички својства и термопластичност, како и добра обработливост и е лесно за заварување. Таа е една од широко користените сорти на обичен месинг. Поради својата добра пластичност, таа е погодна за производствени плочи, шипки, жици, цевки и длабоки нацртани делови, како што се цевки за кондензатор, топлински цевки и механички и електрични делови, за делови од оптоварување направени од разни стресови со длабоки цртање и свиткување, Such as pins, rivets, washers, nuts, conduits, barometer springs, screens, radiator parts, etc.

Параметри на производот

100mm x 200mm brass metal plate:
Material:
Brass
Thickness:
2.5mm/3mm
Panel size:
100mm x 200mm( length x width)
Quantity:
1 x brass plate
feature:
Suitable for welding and parts manufacturing:
Has good mechanical properties and thermoplasticity and good machinability.:
Package Included:
1 x brass plate:
note:
Light shooting and different displays may cause the color of the items in the picture to be slightly different from the real object. The measurement tolerance is +/- 1- 3 cm.:
Providing you with high-quality products is what we do, & your full satisfaction & happiness are of utmost importance to us! :
Слична стока