.

.

Лери топка автограмираше 8x10 фудбалска фотографија - автограмирани фотографии во НФЛ

Лери топка автограмираше 8x10 фудбалска фотографија - автограмирани фотографии во НФЛ

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани фотографии од НФЛ. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од НФЛ. Лери Бал автограмираше 8x10 фудбалска фотографија. - 1972 Мајами Долфини. Потпишан во Сина Шарпи низ предниот дел на предниот дел на фотографијата. Оваа автограмирана фотографија доаѓа со сертификат за автентичност од холивудските колекционери. Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограм нема да биде вклучен меморијали на Лери Бал. Меморијалии на Тампа Беј Буканеерс.

Параметри на производот

Слична стока