.

.

Иглички &засилувач; Асови Секојдневно Носат Голф Штанд Торба-Лесен, 4.5 фунти, Модерен Стил Дизајн Лесно За Носење Комплетен Голф Клуб Сет-Големи Џебови &засилувач; С?

Иглички &засилувач; Асови Секојдневно Носат Голф Штанд Торба-Лесен, 4.5 фунти, Модерен Стил Дизајн Лесно За Носење Комплетен Голф

DEN 3039.20

Пристапност
Залиха

УЛТРАЛЕСНА ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ ГОЛФ-САМО 4,5 килограми, намерно дизајниран да одговара на целиот ваш голф-клуб поставен во ултралесна секојдневна торба за носење торба за голф. Прошетајте 9 или 18 дупки со леснотија со оваа удобна, лесна торба за голф. УДОБНИ, ПРИЛАГОДЛИВИ РЕМЕНИ ЗА НОСЕЊЕ-Целосно прилагодливи, армирани ремени во стилот на ранец ви овозможуваат удобно носење и одење 18 дупки или повеќе. Оваа ултралесна торба за голф носи како неделна торба за голф. 4-НАСОЧЕН РАЗДЕЛУВАЧ НА КЛУБОВИ, НОЗЕ ОД ЈАГЛЕРОДНИ ВЛАКНА - Дизајнирани да ги носат сите 14 палки за голф плус дополнителна просторија за дополнителни додатоци за голф како стапчиња за усогласување, помагала за обука, крпи за голф итн. Не е потребен организатор на торба за голф! Нозете од јаглеродни влакна го максимизираат губењето на тежината без да ја жртвуваат силата. НАДГРАДЕНИ КАРАКТЕРИСТИКИ, ДОПОЛНИТЕЛНО СКЛАДИРАЊЕ-Со 6 вкупни џебови, џеб за пронаоѓање магнетен опсег и монтирање на магнетни звучници оваа торба за голф не штедеше никакви детали што ја прави оваа торба за количка за голф, секој ден носи торба за голф стилска, издржлива и функционална.

Параметри на производот

Слична стока