.

.

Табела Тенис мрежи и работни места Тенис Нето -решетката Универзална телескопска преносна домаќинства војници топка изолација нето блок борба табела тенис топка ?

Табела Тенис мрежи и работни места Тенис Нето -решетката Универзална телескопска преносна домаќинства војници топка изолација

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Тенисот на табелата е мала по големина и светлина во тежина Може да се одржи со едната рака и може да се чува во ранец за поголема погодност. Тој е флексибилен и лесен за носење. Мрежата може лесно да се расплетува со автоматско тркалање на заградата нежно на страните. Лесно е да се работи и може да се инсталира за само неколку минути. Нашата табела тениска мрежа е во согласност со ергономијата, а дизајнот на бранови на рамки е во согласност со човечкиот дизајн, што е погодно и практично. Интегрираниот дизајн е лесен за носење и работа. Можете да играте каде сакате и каде има врв на маса. Дизајн на прицврстувач на табела отпорна на лизгање, дизајниран со посилна сила за залак, цврста и стабилна, со антискид во исто време. Тенисот на табелата е мала по големина и светлина во тежина. Може да се одржи со едната рака и може да се чува во ранец за поголема погодност. Тој е флексибилен и лесен за носење. Мрежата може лесно да се расплетува со автоматско тркалање на заградата нежно на страните. Лесно е да се работи и може да се инсталира за само неколку минути. Нашата табела тениска мрежа е во согласност со ергономијата, а дизајнот на бранови на рамки е во согласност со човечкиот дизајн, што е погодно и практично. Интегрираниот дизајн е лесен за носење и работа.

Параметри на производот

14x19cm,Can stretch to 170cm:
Features:
suitable for all kinds of table tennis
Note:
Since the store has been manually tested to measure the length and weight, the dimensions and weight described are slightly wrong, please understand
We sincerely hope that you are satisfied with this product and will provide you with professional customer service. We will reply to you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :
Слична стока