.

.

Куда Брод Приколка Легло Тепих-Премиум 23оз Морски Тепих 13 стапки12 инчи-Премиум Морски Тепих За Чамци, Приколки За Чамци, Тепих За Кревети За Чамци, Тепих За Бродови??

Куда Брод Приколка Легло Тепих-Премиум 23оз Морски Тепих 13 стапки12 инчи-Премиум Морски Тепих За Чамци, Приколки За Чамци, Тепих За Кревети За

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

КОМЕРЦИЈАЛНА ИНЖЕНЕРСКА ПОДЛОГА-Дизајнирана За Супериорна Адхезија на лепак/легла за тепих; не е поддржана од гума РАНЕТ ВОИН, АМЕРИКАНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА РАК-Продажба на тепих на спрат за приколки за чамци придобивки Ранетиот Воин Л х 12" W приколка тепих тепих ролна. Поголемата ролна ви овозможува да покриете повеќе кревети. Други намени : Тепих За Чамци, морски тепих за кревети за приколки, морски тепих за приколки за чамци, подлога за кревети за приколки, тепих за приколки 12, подлога за кревети. ДЕБЕЛ И ИЗДРЖЛИВ-Премиум тепих за тркачи на чамци со подебела висина на купот и силна подлога. Заштитете ја долната страна на вашиот брод/џет ски, кревет за приколки за чамци со најтешката најтрајна црна подлога отпорна на УВ за приколки за чамци и железнички тепих на спрат. Затворен Надворешен Тепих-Тепих ролна е исклучително издржлив, 23оз тежина, комерцијален поддршка која ги прифаќа сите лепак/лепила.

Параметри на производот

Слична стока