.

.

Комплет За Алатки за Велосипеди матикит, 20 Во 1 Велосипед Мултиалат, Комплет Алатки За Поправка На Планински Велосипеди Со Клуч За Коски За Велосипеди, Преносни Нео?

Комплет За Алатки за Велосипеди матикит, 20 Во 1 Велосипед Мултиалат, Комплет Алатки За Поправка На Планински Велосипеди Со Клуч За

DEN 270.24

Пристапност
Залиха

Од Нашата Љубов Кон Велосипедизмот, Почнавме Да Учиме За Поправки На Истражувачки Велосипеди, Што Доведе До Создавање На Бренд Матикит, И Произведе Сигурен Во исто време, Исто Така Постојано Истражува Во Оваа Област и Е Посветена на Производство на Сеопфатни И висококвалитетни Производи Кои се Продаваат Низ Целиот Свет. Професионален И Сигурен. Имаме Силен И Професионален Синџир На Снабдување Со Брендови. Професионален Технички Персонал и Опрема И Само-строг Оддел За Инспекција На Квалитетот. Постојано Произведуваат Сигурни И висококвалитетни Производи За Нас, Со Што Се Создава Нашиот Уникатен и Сигурен Квалитет. Од Неговото Лансирање, Добивме Многу Афирмации Од Клиентите и Ја Препознавме Нашата самопочит Во Афирмациите, Па Затоа Сме Поподготвени Да Вложиме Повеќе Енергија За Да Создадеме Попрофесионални Производи. Спојувањето На Афирмацијата На Клиентите И Техничката Експертиза Ни Овозможува Цврсто Да Го Правиме Она Што Го Сакаме. Висококвалитетни Алатки за Велосипеди 20 во1 : 20 Во 1 Велосипед Мултиалат Со Клуч Од 10 Во 1 Коска, Исполнуваат Едноставно Одржување На Велосипеди, Може Да Додатоци Засилување и Секојдневни Поправки На Опремата за Домаќинство. Сите Cr V Материјал за 20 in1 Велосипед Мултиалат Вклучуваат Ѕвезда Тип Ален Клуч (T10, T15, T20, T25, T30mm), Ова е Подобрена Мултифункционална Алатка Која е Супериорна во Однос на Другите Бренд Производи. Сите Железо Материјал за 10 во 1 Велосипед Коска Клуч Вклучуваат (6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 мм), Велосипед Шестоаголна Завртка Мулти Поправка, Квалитетот Е Многу Цврст, Никогаш Нема Да Се Скрши и Да Ги Заштити Вашите Раце, Нема Да Бидат Повредени. Нашата Мултифункционална Алатка За Велосипеди Е Многу Безбедна, Мини, Издржлива, Пренослива, Во Секое Време И Место, Можете Да Ја Користите И Да Им Помогнете На Другите Да Го Поправат Велосипедот Онолку Долго Колку Што Ви Треба. Идеален Подарок За Денот на Благодарноста и Божиќ За Велосипедисти, Основен Компактен Професионален Додаток, Возење Велосипед, Склопување За Преживување На Велосипедски Пат Поправете Механички Парчи Со Повеќе алатки, Ја Поддржува Поправката во Суровата Средина и Веднаш Продолжува Да Вози Без Опасност.

Параметри на производот

Слична стока