.

.

Брајс Харпер Филаделфија Филис Потпиша Црн Виктус Бејзбол Лилјак Фанатици-Автограм МЛБ Лилјаци

Брајс Харпер Филаделфија Филис Потпиша Црн Виктус Бејзбол Лилјак Фанатици-Автограм МЛБ Лилјаци

DEN 489.60

Пристапност
Залиха

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Автограм Млб Лилјаци. Брајс Харпер Филаделфија Филис Потпиша Црн Виктус Бејзбол Лилјак Фанатици ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен брајс харпер сувенири. Филаделфија филис сувенири.

Параметри на производот

Слична стока