.

.

Сестрализирање 3-Пронг Голф Топката Ретривер Грабнувач Собереш, Назад Чувар Канџа Стави На Путер Зафат, Вшмукување Чаша Топката Грабач, Морон За Голф Завртки Алатк?

Сестрализирање 3-Пронг Голф Топката Ретривер Грабнувач Собереш, Назад Чувар Канџа Стави На Путер Зафат, Вшмукување Чаша Топката Грабач, Морон За

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

€ВИСОК КВАЛИТЕТ : црниот 3-пролетен ретривер за топче за голф направен од квалитетна пластика и силна долна завртка, која е силна и издржлива за долгогодишна услугаСите рачки доаѓаат со дупка на крајот која лесно ја сместува топчестата канџа Едноставно завртка уред во дупка со вклучена завртка. ●БЕЗ СВИТКУВАЊЕ● : сестрализирачкиот собирач на топчиња за голф за путер е deviceономски уред за гледање топчиња за голф.Специјално дизајниран да им помогне на голферите да ја зграпчат топката за голф без свиткување.Подобро решение за елиминирање на грбот stress.No подолго треба да се наведнувате за да ја извадите топката. ●НАДГРАДБА НА ДИЗАЈНОТ на КАНЏИ : оваа алатка за подигање голф прифаќа Проширен издржлив пластичен дизајн со три канџи, кој може лесно, брзо и прецизно да ја фати топката, точно да се сфати и да не падне лесно.Дизајниран да им помогне на голферите да ја зграпчат топката за голф без свиткување. €ПРЕНОСЛИВ ДИЗАЈН q : Мала тежина, лесен за употреба, погоден за секоја рачка за ставање голф, освен За Супер Мозочен Удар, лесен за отстранување на топчето за голф од чашата. Може да се прицврсти на рачката на туркачот. Можете да го одземете кога не ви треба без да влијаете на функцијата путбол. Кликнете кога ви треба и ќе се отвори автоматски. ®КРАЈНИОТ ПОДАРОК : нашиот ретривер за топче за голф е најдобриот подарок за љубителите на голф.

Параметри на производот

MATERIAL:
plastic, Alloy
Слична стока