.

.

Игра за пиење на EastPoint, лесна игра за пиење, понг-задната врата со чаши и топки, совршени за готвачи, дворови, забави, парк, скара, плажа и многу повеќе, табела со Амери?

Игра за пиење на EastPoint, лесна игра за пиење, понг-задната врата со чаши и топки, совршени за готвачи, дворови, забави, парк, скара, плажа

DEN 1980.80

Пристапност
Залиха

Донесете ја забавата : Табелата Ка-Понг задниот дел е лесна, но сепак цврста, лесно се спакува и лесно патува, се поставува за само неколку секунди и го прави совршен придружник на забави! Дизајн на отпорен на временски услови : Со трајна рамка за алуминиум и обложена површина на табелата, оваа табела е изградена за да ги издржи елементите… и некои истури пијалоци!. Компактно складирање : Оваа табела за задната врата се склопува до 2 стапки за 2 метри за да се складира скоро каде било и има вградени рачки за носење за лесен транспорт. Прилагодлива висина : Телескопските нозе ја прилагодуваат висината на табелата од 22 ” - 32”. Подготвени за игра : Вклучува (8) Топки со тениски топки и (22) соло -чаши набори до 2'x2 големина за лесна преносливост и складирање. Донесете ја забавата : Табелата Ка-Понг задниот дел е лесна, но сепак цврста, лесно се спакува и лесно патува, се поставува за само неколку секунди и го прави совршен придружник на забави!. Дизајн на отпорен на временски услови : Со трајна рамка за алуминиум и обложена површина на табелата, оваа табела е изградена за да ги издржи елементите… и некои истури пијалоци!.

Параметри на производот

Слична стока