.

.

Про -алатка за велосипеди мини пумпа за велосипеди Класик - Вентили на Преста и Шредер - до 100 psi / 6,9 бар - пумпа за гуми за велосипеди за патни и планински велосипеди - ?

Про -алатка за велосипеди мини пумпа за велосипеди Класик - Вентили на Преста и Шредер - до 100 psi / 6,9 бар - пумпа за гуми за велосипеди

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Вратете се на возврат брзо - достигнете притисок за возење со 30% помалку удари за пумпање од конвенционалните пумпи за гуми за велосипеди Висок притисок до 100 psi/6,9 бари. Супер компактна, преносна пумпа за велосипеди и лесна пумпа за велосипеди - долга само 7,4 инчи и 4,0oz во тежина, совршени за велосипедисти со големина и тежина опседнати со тежина. Сигурен и изграден за да трае - направено од супериорен квалитет CNC машински алуминиумски легура со трајни и прецизни делови, кои се изградени за да траат за да можете да имате безбедно и пријатно возење. PRESTA и компатибилна - Безбедна врска со вентил на навој, овозможува тесен заптивка без протекување на воздухот. За вентилите PRESTA со отстранливи јадра, треба да се внимава дополнителна грижа за цврсто да го залепи јадрото во стеблото на вентилот. Нема тресеници или изгубени пумпа со нашата безбедна и безбедна заграда за монтирање на рамки со дополнителна безбедносна лента.

Параметри на производот

Слична стока