.

.

Јикса Котлебел Леано Железо, За Домашна Теретана И Тренинзи, Вкрстен Тренинг, Кревање Тегови И Согорување На Маснотии, Достапно ВО 4КГ, 6КГ, 8КГ, 10КГ, 12КГ, 14КГ

Јикса Котлебел Леано Железо, За Домашна Теретана И Тренинзи, Вкрстен Тренинг, Кревање Тегови И Согорување На Маснотии, Достапно ВО 4КГ, 6КГ,

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Quettlebells : се едно од најразновидните парчиња опрема во вашата комерцијална или домашна теретана за тренинг за сила и метаболичко уредување Тешка Конструкција : Нашиот котел е направен со врвен квалитет, цврсто железо за сигурност и цврстина. Обезбедува безбеден и сигурен начин за спроведување на интензивна фитнес рутина и тренинг со тегови и ќе биде вашата сила и тонирање на мускулите алатка на годините што доаѓаат. Погодно За Употреба : Нашите котлети имаат различни тежини отпечатени на нив во килограми и во килограми за да ви помогнат без напор да ја изберете вашата тежина на прв поглед. Се движи од 8,8 килограми/ 4 килограми до 30,8 килограми/14 килограми. Мутли-Функционален : ова котлебел мускули во долниот и горниот дел од телото, вклучувајќи бицепс, рамената, грбот, стомачни мускули и многу повеќе. Одлично за лулашки, мртво кревање, сквотови, станувања и други вежби кои тренираат сила, кардио или тонизирање на мускулите на телото. Quettlebells : се едно од најразновидните парчиња опрема во вашата комерцијална или домашна теретана за тренинг за сила и метаболичко уредување. Тешка Конструкција : Нашиот котел е направен со врвен квалитет, цврсто железо за сигурност и цврстина. Обезбедува безбеден и сигурен начин за спроведување на интензивна фитнес рутина и тренинг со тегови и ќе биде вашата сила и тонирање на мускулите алатка на годините што доаѓаат. Погодно За Употреба : Нашите котлети имаат различни тежини отпечатени на нив во килограми и во килограми за да ви помогнат без напор да ја изберете вашата тежина на прв поглед. Се движи од 8,8 килограми/ 4 килограми до 30,8 килограми/14 килограми. Мутли-Функционален : ова котлебел мускули во долниот и горниот дел од телото, вклучувајќи бицепс, рамената, грбот, стомачни мускули и многу повеќе. Одлично за лулашки, мртво кревање, сквотови, станувања и други вежби кои тренираат сила, кардио или тонизирање на мускулите на телото. Со цврста и стабилна основа и интегрирана широка горна рачка, котлебелот ви обезбедува едноставен и сигурен начин за градење сила, тонирање на мускулите и кондиционирање на вашето тело со изведување на широк спектар на вежби за долниот и горниот дел од телото.

Параметри на производот

Color:
Red, Green, Blue, Orange, Purple
Weight:
4KG,6KG,8KG,10KG,12KG,14KG
Use it for:
✔Swings:
✔Squats:
✔Lifting:
✔Get-ups:
✔Snatches:
✔Burning calories:
✔Core strength training:
Features:
- The ideal way to tone and sculpt arms, chest, back, abs and other core muscles for improved sporting performance or to help you attain your fitness goals.:
- A must accessory for Sports, Cardio Routines, CrossFit, Weight Loss, Boxing, Bodybuilding, Intense Workouts, and Tone exercises and Much More.:
- Constructed with solid cast-iron to provide you with a safe, reliable performance from one workout to another, so can focus on getting fit. B and flexible.:
- Painted to prevent corrosion and increase durability and give you better hand grip strength:
- Generously designed with a wide, ergonomic, loop handle with a smooth textured surface ensures a comfortable, secure grip for enhanced control with one hand or two hands.:
- The flat bottom allows for easy, safe storage and the ability to be used in specific flat bottom kettlebell exercises such as renegade rows and handstands. :
Слична стока