.

.

Вемун 2 Листови Билијард Точка Налепница Црна Точка Налепници Црна Надвор Налепници Снукер Маса Налепница Базен Маса Решетката Место Базен Маса Чувствува Секојдн?

Вемун 2 Листови Билијард Точка Налепница Црна Точка Налепници Црна Надвор Налепници Снукер Маса Налепница Базен Маса Решетката Место Базен Маса

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

БАЗЕН МАСА МЕСТО НАЛЕПНИЦА налепниците за маса за базен се лесни за употреба, само треба да ги искинете од листот и да ја залепите на крпата за маса ЦРН СНУКЕР ДАМКИ Самолеплива Маса За Базен Прецизно сечење, за да ги направите тркалезните рабови уредни, нема да влијае на целокупната убавина на вашата маса за базен. МАРКЕР ЗА МАСА ЗА БАЗЕН користи само соодветна големина За да се држите на масата за базен, погодна за повеќето маси за билијард. БРИТАНСКИ НАЛЕПНИЦИ ЗА БИЛИЈАРД поинт налепниците се доволно тенки, што им овозможува на вашите билијард да се движат на масата како и обично. ДОДАТОЦИ ЗА БАЗЕН СНУКЕР Едноставен за употреба и лесен за ракување, со самолеплив дизајн, лесен за употреба. Пакет Листа 2 х Листови Налепници Карактеристики-Материјал : влакна крпа базен маса место налепница-Боја : Црна абење отпорни на базен табела маркер-Забелешка : Секој лист вклучува 35 парчиња снукер маса топката места. - Големина : 3, 50Х3, 50Х0, 10см/1, 38Х1, 38Х0 професионален маркер за маса за базен. - Само соодветна големина за да се држите на масата за базен, погодна за повеќето видови маси за билијард самолепливи точки за маса за базен. - Тркалезни форми, не се лесни за кршење, кинење или паѓање, сигурни и услужливи, кои ви служат за место во центарот на масата за временски базен. - Овие црни точки се доволни за да ги задоволат вашите потреби за користење и замена во различни прилики точки за маса за базен отпорни на абење.

Параметри на производот

Слична стока