.

.

Haixhx Деца Тинејџери Отскочна Штица, Преносни Уметности Отскочна Штица За Спортски Клуб/Боречки Еластична Рампа За Гимнастика Зрак Бар, Домашна Сала, Подрум

Haixhx Деца Тинејџери Отскочна Штица, Преносни Уметности Отскочна Штица За Спортски Клуб/Боречки Еластична Рампа За Гимнастика Зрак Бар,

DEN 239.20

Пристапност
Залиха

Дебело Цврсто Дрво : гимнастичката отскочна даска има дебел материјал од тврдо дрво за супериорна носивост и долготрајна издржливост, што е постојано тестирано без оштетување Врвна Еластичност : уметничката отскочна даска содржи пружини со висока издржливост, со супер еластичност и еластичност, може да заштеди физичка сила, да отскокне повисоко, може да се користи постојано долго време, околу 90 килограми носивост. Спортска Отскочна Штица И Рехабилитација На Телото : тоа не е само гимнастичка опрема што се користи за подобрување на технологијата на скокање на коњи, вежбање демонтирање и слетување, спортска уметност и истегнување. Тоа е дури и медицинска алатка, за истегнување пред / после вежбање, корисна за закрепнување на телото од повреди и болки во стапалата и глуждот. Дизајн на Влошки против Лизгање : дното има дизајн на подлога што не се лизга, што овозможува отскочна даска да не се лизга и да се движи поради мазната земја, обезбедувајќи му на спортистот безбеден скок. Возрасна Отскочна Даска за Здравје : Подобрување на обликот на телото, зајакнување на мускулите и подобрување на координацијата на телото. Совршен за дома, училиште, подрум, игротека, теретана, спортски тренинг итн. Мултифункционална Опрема За Обука За Гимнастика оваа одлична отскочна даска може да се користи не само за спортска уметност, бар, вежбање со тркалање, вежбање со истегнување, тренинзи со пречки, тренинзи на патеки и терени, туку и за подобрување на обликот на телото, зајакнување на мускулите и подобрување на координацијата на телото.Спецификација : Материјал : Дрво + Метални Пружини + Фелтно Склопување Потребно Носивост : 80кг ( 176лб )Димензии : [Ширина ● Должина € Висина ]2 челични пружини : 50 х 80 х 20 см ( 19,6 х 31,4 х 7,8 инчи )4 челични пружини : 60 х 120 х 26 см ( 23,6 х 47,2 х 10,2 инчи )Погоден За Луѓе : Возрасни, Млади, Тинејџери, Детскипролет Одбор Може да се Користи Во Следниве Области : Рекреативен Центар Во Заедницата : вежбање, игри.

Параметри на производот

Material:
Wood + Metal Springs + Felt
No Assembly Required:
Load-Bearing Capacity:
80kg ( 176lbs )
Dimensions:
[ Width × Length × Height ]
2 steel springs :50 x 80 x 20 cm ( 19.6 x 31.4 x 7.8 inch ):
4 steel springs:60 x 120 x 26 cm ( 23.6 x 47.2 x 10.2 inch ):
Suitable for People:
Adults, Youths, Teenagers, Children
Spring Board can be used in the following areas:
Community Recreation Center:
exercise, games.
School:
practice skills and improve hand-eye coordination.
Home:
practice by yourself, relieve fatigue, stay away from video games.
Gymnasium:
improve horse vaulting technology, practice dismounting and landing, sports art and stretching.
Package Contents:
1 × Springboard:
Notice:
If you have any questions before or after purchase, please feel free to contact us. we will help you to solve problems within 24 hours.:
Minor errors can occur due to different batches and manual measurements. Thank you for your understanding.:
All the above images are displayed, and the different display effects may be different. Please refer to the current product. :
Слична стока