.

.

Комплет за водовод на црево за пумпа за пумпа Kadimendium, Sealproof 1‑1/8in DIA 5FT Флексибилно црево за ПВЦ за морска

Комплет за водовод на црево за пумпа за пумпа Kadimendium, Sealproof 1‑1/8in DIA 5FT Флексибилно црево за ПВЦ за морска

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

ПВЦ цевки : Запечатената цевка за празнење на пумпата со тешки билге е изработена од лесен и флексибилен ПВЦ, обезбедувајќи максимална масло, растворувач, хемиски и отпорност на сончева светлина Издржлива конструкција : Брановидна, конструкција против трескање и екстремно мал радиус на свиткување обезбедуваат максимална издржливост и одржување на постојан проток. Функционален комплет : Овој комплет е еден од функционалните додатоци за брод што ви овозможува да ја отстраните акумулираната вода од Bilge и може да работи со прекинувач за плови за пумпа за билге. Лесен за употреба : Овој комплет ги содржи сите основни делови и опрема потребни за извршување на задачи за пумпање, што го прави еден од најдобрите додатоци за морски брод и лесен за употреба. Содржина на пакетот : Комплетот вклучува 1pc 6,6ft / 2m од 1‑1 / 8in ID (внатрешен дијаметар) црево, стеги на црево од не'рѓосувачки челик од 2 парчиња и 1 преку конекторот на трупот. ПВЦ цевки : Запечатената цевка за празнење на пумпата со тешки билге е изработена од лесен и флексибилен ПВЦ, обезбедувајќи максимална масло, растворувач, хемиски и отпорност на сончева светлина. Издржлива конструкција : Брановидна, конструкција против трескање и екстремно мал радиус на свиткување обезбедуваат максимална издржливост и одржување на постојан проток. Функционален комплет : Овој комплет е еден од функционалните додатоци за брод што ви овозможува да ја отстраните акумулираната вода од Bilge и може да работи со прекинувач за плови за пумпа за билге. Лесен за употреба : Овој комплет ги содржи сите основни делови и опрема потребни за извршување на задачи за пумпање, што го прави еден од најдобрите додатоци за морски брод и лесен за употреба. Содржина на пакетот : Комплетот вклучува 1pc 6,6ft / 2m од 1‑1 / 8in ID (внатрешен дијаметар) црево, стеги на црево од не'рѓосувачки челик од 2 парчиња и 1 преку конекторот на трупот. ПВЦ цевки : Запечатената цевка за празнење на пумпата со тешки билге е изработена од лесен и флексибилен ПВЦ, обезбедувајќи максимална масло, растворувач, хемиски и отпорност на сончева светлина. Издржлива конструкција : Брановидна, конструкција против трескање и екстремно мал радиус на свиткување обезбедуваат максимална издржливост и одржување на постојан проток.

Параметри на производот

Item Type:
 Hose Bilge Pump Installation Kit
Material:
ABS+PVC+stainless steel
Kit Includes:
1pc 6.6ft / 2m 1-1/8in / 29mm ID (inside diameter) PVC hose, 2pcs stainless steel gear hose clamps, 1pc 1-1/8in thru hull connector
Application:
One of the functional boat accessories that allows you to remove standing water from the bilge, this kit contains everything you need to install a bilge pump.
Package List:
1 xPVC Hose2 x Clamp:
1 x Thru Hull Connector:
Note:
Please verify your bilge pump outlet size before purchasing, only for 1‑1/8in OD pump outlets. Not suitable for through hull connections below the waterline.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :
Слична стока