.

.

Калидака Сурфање Пончо Менување Наметка Со Качулка Менување Пешкир Пончо Наметка Дебела Брза Сува Микрофибер Мокар Костум Менување Крпа За Сурфање Плажа Пливање ?

Калидака Сурфање Пончо Менување Наметка Со Качулка Менување Пешкир Пончо Наметка Дебела Брза Сува Микрофибер Мокар Костум Менување

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

ПОНЧО ЗА ПРОМЕНА НА СУРФАЊЕ Направено од 100% полиестер од микрофибер Се Удвојува како целосно впивачка крпа за сушење по сурфање или пливање, одржувајќи ве пријатно, топло и суво ЛИЧНА СОБЛЕКУВАЛНА Идеална За дискретно скромно менување на јавни места Погодни за сурфање, плажа, водени спортови, кампување, езеро, река и промени во облека на отворено. Големи ЏЕБОВИ Со КАЧУЛКА Удобна преголема хауба за Сонце, дожд и Качулка за заштита од ветер помага да се обезбеди пончо додека ги држите рацете слободни за менување без ризик од испуштање облека. ПРАКТИЧНИ дупки За Преклопување И отворање На дното За лесно движење и менување во и надвор од вашиот мокар за флексибилност и покриеност додека ја менувате |Шиете рачката во задниот дел за лесно носење И Виси Лесно за преклопување што го прави пренослив и компактен за патување. ЕДНА ГОЛЕМИНА ОДГОВАРА НА СИТЕ И УНИСЕКС Одговара на повеќето мажи, жени, сурфери, возрасни и teenagers.It е добар подарок за сурфери, пливачи, вода аеробик, планински велосипедисти, итн, исто така, може да се користи како дома бања облека. Сурфање Пончо Менување Наметка Со Качулка Менување Пешкир Пончо Наметка Дебела Брза Сува Микрофибер Мокар Костум Менување Крпа за Сурфање На Плажа Пливање Спортови На Отворено Опис : апсорпција На Вода, брзо сушење, меко.

Параметри на производот

Material:
polyester + nylon
Color:
red
Size(approx):
110*80cm(L*W)
Package:
1 pc x bath towel
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. 2. Please allow 1-2 cm differences due to manual measurement.
Слична стока