.

.

Yanyodo Детска фудбалска топка големини 3 вежбаат традиционални фудбалски топки класичен за млади совршени за натпревар во затворен простор или игра црно-бела 3 парчи?

Yanyodo Детска фудбалска топка големини 3 вежбаат традиционални фудбалски топки класичен за млади совршени за натпревар во затворен

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Големината 3 се препорачува за мали деца од 3 години до 8 години Издржлив дизајн на TPU и прецизна зашиена конструкција за да застане абење и солза. Отпорен на гребење и БПА бесплатно. Внатрешен гумен мочен меур за најдобро задржување на воздухот за да се задржи формата на фудбалската топка и да остане надуен подолго. Белешка : Топката пристигнува дефленирана. Пумпата не е вклучена. Фудбалската топка е совршена големина за децата да држат и фрлаат. Преносно е дека е вистинската големина за деца уште 12 месеци до 8 до 8 години да се забавуваат без да се повредат и да ги ставаат нозете. Фудбалските играчки помагаат да се искраат вештините за учење на Кид како грабнување, фрлање и удар. Тоа е совршена едукативна играчка со потпирачки топки што ги заслужувате.

Параметри на производот

Слична стока