.

.

Гуми за замена на велосипеди со велосипеди од Калпалми 14 ” - Внатрешни цевки - одговара на повеќето деца велосипеди како Royalbaby, Joystar и DynaCraft - направени од BPA/латекс бе?

Гуми за замена на велосипеди со велосипеди од Калпалми 14 ” - Внатрешни цевки - одговара на повеќето деца велосипеди како Royalbaby, Joystar

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Висококвалитетни 14 "x 2125" Детски гуми за замена на велосипеди и внатрешни цевки-дебели, тешки и зависни, овој сет од 2 гуми и 2 цевки е совршен и за велосипеди за момчиња и за девојчиња. Со проширена ширина што може да смести гуми од 1,95-инчен, 2-инчен и 2,125 инчи, овие внатрешни цевки можат да издржат остри влијанија и мали пункции. Гумите имаат различна и густа шара што е совршена за грубо возење на различни типови на површини. Одговара на повеќето 14 „детски велосипеди со гуми совршени за велосипеди за момчиња и девојчиња - високо компатибилни брендови вклучуваат Швин, џојстар, Ковеске, Ројалбаби, Динакрафт и многу повеќе! Универзално компатибилни, можете да ги користите овие комплети за гуми и цевки наизменично на разни 14-инчни детски велосипеди!. Екстра-дебела и квалитетна бутил гума за максимална удобност во возењето-надградба на искуството за возење на вашето дете со висококвалитетни внатрешни цевки кои имаат супериорен шок, влијание и можности за амортизација на вибрации. Дебелата, силна и висока извлечена бутилна гума од овие внатрешни цевки е совршен материјал за амортизација за да се намалат вибрациите и да се расипе шок предизвикан од испакнатини и груби закрпи на патот или тротоарот. Внатрешни цевки докажани од експлозија - Безбедноста е наш приоритет. Калпалми има за цел да произведува производи што се безбедни и се со висок квалитет. Затоа нашиот опсег на внатрешни цевки за замена се и отпорни на солза и само-запечатување за да спречи огромни пункции што можат да се претворат во експлозивни. Заштитете се себеси и вашите гуми со нашите внатрешни цевки докажани од експлозија. Важна белешка : Овој комплет за замена е производ за задниот дел произведен од Калпалми (ТМ). Ги исполнува или ги надминува перформансите на OEM замените (засновано на тестирање во куќата). Немаме никаква припадност со или одобрување од кој било од споменатиот производители. Висококвалитетни 14 "x 2.125" Детски гуми за замена на велосипеди и внатрешни цевки-дебели, тешки и зависни, овој сет од 2 гуми и 2 цевки е совршен и за велосипеди за момчиња и за девојчиња. Со проширена ширина што може да смести гуми од 1,95-инчен, 2-инчен и 2,125 инчи, овие внатрешни цевки можат да издржат остри влијанија и мали пункции. Гумите имаат различна и густа шара што е совршена за грубо возење на различни типови на површини. Одговара на повеќето 14 „детски велосипеди со гуми совршени за велосипеди за момчиња и девојчиња - високо компатибилни брендови вклучуваат Швин, џојстар, Ковеске, Ројалбаби, Динакрафт и многу повеќе! Универзално компатибилни, можете да ги користите овие комплети за гуми и цевки наизменично на разни 14-инчни детски велосипеди!.

Параметри на производот

Слична стока