.

.

Картер Харт Филаделфија Флаери Автограм Портокал Адидас Автентичен Дрес Со Повеќе Натписи-Ограничено Издание на 18-Автограм Нхл Дресови

Картер Харт Филаделфија Флаери Автограм Портокал Адидас Автентичен Дрес Со Повеќе Натписи-Ограничено Издание на 18-Автограм Нхл Дресови

DEN 7999.84

Пристапност
Залиха

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Автограм Нхл Дресови. Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Автограм Нхл Дресови. Овој дрес е лично рачно потпишан Од Картер Харт со натписите " ДЕБИ НА НХЛ + 1-ВИ ПОБЕДА 12/18/18."Официјално е лиценциран Од Националната Хокеарска Лига и доаѓа со индивидуално нумериран, евидентен Холограм Од Фанатици Автентичен. За да се обезбеди автентичност, холограмот може да се прегледа преку интернет. Овој процес помага да се осигура дека купениот производ е автентичен и ја елиминира секоја можност за дуплирање или измама. Ова е ограничено издание на 18. Ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен картер Харт сувенири. Филаделфија флаери сувенири.

Параметри на производот

Слична стока