.

.

BESPORTBLE 10pcs Девет Клуб Агол Билијард Билијард Додатоци Делови За Билијард Поправка Совети Универзална Знак Совети Билијард Совети Замена Завртка-На Совети Пластичн?

BESPORTBLE 10pcs Девет Клуб Агол Билијард Билијард Додатоци Делови За Билијард Поправка Совети Универзална Знак Совети Билијард

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

пластика ПОПРАВКА НА ЗНАЦИ СОВЕТИ за билијард со мазна површина, ќе добиете удобно допирање чувство, тоа е доволно безбедно за користење. БИЛИЈАРД ЗНАК ФЕРУЛИ Лесен и удобен за замена и инсталирање, само зашрафете го стариот врв и зашрафете го новиот. ЗАМЕНА НА ВРВОТ Удобен дизајн И оваа алатка е многу лесна за инсталирање, работна сила и заштеда на време. БАЗЕН ЗНАК СТАП ФЕРУЛИ можете да ги испратите овие совети за знаци и ферули за билијард до вашите пријатели, тоа ќе им помогне многу. ЗАМЕНА ДЕЛОВИ Усвојување на едноставен и удобен дизајн, исто така може да биде за некое време. ПОПРАВКА НА ЗНАЦИ СОВЕТИ за билијард со мазна површина, ќе добиете удобно допирање чувство, тоа е доволно безбедно за користење. БИЛИЈАРД ЗНАК ФЕРУЛИ Лесен и удобен за замена и инсталирање, само зашрафете го стариот врв и зашрафете го новиот. ЗАМЕНА НА ВРВОТ Удобен дизајн И оваа алатка е многу лесна за инсталирање, работна сила и заштеда на време. БАЗЕН ЗНАК СТАП ФЕРУЛИ можете да ги испратите овие совети за знаци и ферули за билијард до вашите пријатели, тоа ќе им помогне многу. ЗАМЕНА ДЕЛОВИ Усвојување на едноставен и удобен дизајн, исто така може да биде за некое време. Пакетот Вклучува 10 х базен знак совети Карактеристики-Материјал : Пластични Билијард Материјали. - Боја : Совети За Белиот Базен. - Големина : околу 3, 50Х1, 10Х1, 10см/1, 38Х0, 43Х0, 43инч совети за билијард замена. - Пластичните совети помагаат да се одржат перформансите на вашиот балард. Многу е лесно да ги одржувате вашите алатки за замена на знаци за билијард.

Параметри на производот

Слична стока