.

.

Лиухд Базен Знак Сет Рачно Изработени Пепел Дрво Базен Знак Цевка Билијард Знак Случај 3/4 Сплит Билијард Стап Снукер Базен Знак со 15см Продолжување Додатоци За Дом?

Лиухд Базен Знак Сет Рачно Изработени Пепел Дрво Базен Знак Цевка Билијард Знак Случај 3/4 Сплит Билијард Стап Снукер Базен Знак со

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

♖€КВАЛИТЕТ на МАТЕРИЈАЛОТ # телото на прачката е изработено од дрво од пепел, кое е отпорно на разделување и корозија; нелизгачки јавор зафат, стабилен излез и удобно чувство на рака,со 9,5 мм и 10мм и 11,5 мм совети; погоден за различни стилови на игра ♖€ОДВОЕН ДИЗАЈН●има вакуумски интерфејс 3/4 надолу од главата, кој може да биде цврсто поврзан без да влијае на почетната сила; може да се одвои и отвори во заштитна кутија за лесно носење. 【€УНИКАТЕН ДИЗАЈН}Овој билијард знаци има уникатен дизајн и ја прифаќа најновата технологија за зафат на перформансите. Површината е мазна и сјајна и е удобна за држење. Може да обезбеди игри без напнатост и удобни секој пат. Многу е погоден за играчи кои се заинтересирани за висококвалитетни перформанси. ♖+ТРАНСПАРЕНТНА СИЛА на ПРЕНОСОТ ● Секој Клуб Има Супер Висока Сила На Пренос, Транспарентност, Рамнотежа и Флексибилност, Што Ве Прави Поудобно во Употреба. ♖●ЗАДОВОЛИТЕЛНА УСЛУГА ќе се проверува многу пати пред да ја напушти фабриката за да се осигура дека знакот е избалансиран и целосно исправен. Ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте не на време, ние ќе ви служиме од срце. Карактеристики : 1. Предните нозе на знакот за билијард се направени од дрво од пепел, кое има добра еластичност и стабилно и точно удирање.3/4 сплит клуб, отстранлив, лесен за носење и лесен за употреба.

Параметри на производот

3/4 Split Cue:
Type:
Pool Cue
Weight:
about 17.5~18.5 ounces
Grip diameter:
about 28. 5 MM
Head size:
about 10MM,11.5MM,9.5MM
Package includes:
Cue*1:
Rod box*1:
Extension handle*1:
Gloves*1:
Accessories*1set:
NOTE:
1.Keep it clean and try to keep it vertical when the cue is not in use. AND do not hit and vibrate it frequently.:
2.There may be differences in the wood color of each cue stick because of the nature of the wood.:
3. Please allow 1-3cm differs due to manual measurement. :
Слична стока