.

.

нпкгвиа Молив За Сенки За Очи Мазен Стап За Сенки За Очи Водоотпорен Долготраен Стап За Обележување На Сенки За Очи Создадете 3Д Очи СО Големо Влијание Изгледаат До?

нпкгвиа Молив За Сенки За Очи Мазен Стап За Сенки За Очи Водоотпорен Долготраен Стап За Обележување На Сенки За Очи Создадете 3Д Очи СО Големо

DEN 1222.40

Пристапност
Залиха

+ 12 БОИ СТАП ЗА СЕНКИ ЗА ОЧИ : Стапчиња Со Високи Сенки За Да Се Создаде Големо Влијание, Од Топла До Ладна Боја, Од Елегантна Розова До Секси Кафеава , Од Премиум Сива До Шампањ , може да се Користат за Создавање, Прозрачна и Метална Шминка И Стапчињата За Сенки За Очи Ќе Го Создадат Вистинскиот Изглед За Вашите Различни Стилови И Прилики На Облекување. Водоотпорен и : Овој Водоотпорен И Формула Стап За Сенки за Очи, Стап За Сенки За Очи Во прав Се Лизга Без Напор Низ Капаците, А Потоа се Суши До Водоотпорна Завршница Во Прав Против брчки , Истакнувајќи И Создавајќи Шминка Со Повеќе Очи. ● ПОСЛЕДЕН ЦЕЛ ДЕН : Овој Молив За Сенки Ќе Трае Цел Ден, За да Можете да Го Носите На Работа, Во Теретана или На Забава Без Да се Грижите за Тоа Набори, Ленти, Дамки или Избледувања. Тоа Е Совршен Молив За Сенки За Очи Во Текот На Целиот Ден. ● БРЗА ШМИНКА : Нанесете Го Апликаторот Со Нанесување Боја, А Потоа Избришете Го Стапчето За Сенки Директно Преку Капакот. Користете Го Вградениот Апликатор Или Мешавина На Прсти Пред Поставувањето На Формулата. За Најдобри Резултати, Премачкајте Го Апликаторот Со Боја Пред Употреба. + Природна Шминка : Овој Молив За Сенки За Очи Е За Оние Со Чувствителна Кожа, Мазен Како Свила, Одличен За Вајање, Засенчување И Дефиниција, Со Недооценено Што Ја Крие Вашата Природна Шминка За Помладешки И Поубав Изглед! Совршен Подарок За Жените.

Параметри на производот

Слична стока