.

.

Комплет За Сјај За усни За Тинејџери Флаво Излупете Го Сјајот За Усни Навлажнувачки И Навлажнувачки Трајна Боја Не Е Лесно Да Се Избледи Мат Женски Сјај За Усни Сја?

Комплет За Сјај За усни За Тинејџери Флаво Излупете Го Сјајот За Усни Навлажнувачки И Навлажнувачки Трајна Боја Не Е Лесно Да Се Избледи Мат

DEN 54.56

Пристапност
Залиха

2 Нијанси На Сјај За Усни За Секој Стил И Пригода Создава Мазни, Фини, Елегантни И Бестежински Усни Со Леснотија. Погоден За Канцеларија, Запознавање, Шопинг, Собирање Пријатели И Други Прилики, Ова Е Удобен И Многу Убав Кармин. Лесен За Носење, Погоден За Жени Или Девојки Да Прават Шминка Од Четири Сезони Во Топло Лето И Студена Зима. Идеален И За Свечени Прилики И За Секојдневно Секојдневно Носење. Било Какви Прашања, Ве Молиме Да Се Чувствуваат Да Не Контактирате. Ние Ќе Го Решиме Вашиот Проблем Брзо И Ефикасно. Формулирана Со Природни И Состојки, Формулата Е Нежна и не иритирачка за Усните. Природна Шминка За Усни За Сите Тонови На Кожата И Чувствителна Кожа, Одличен Избор За Создавање На Вашиот Омилен Минималистички, Неутрален И Природен Изглед. Комплет За Сјај За усни За Тинејџери Флаво Излупете Го Сјајот За Усни Навлажнувачки И Навлажнувачки Трајна Боја Не Е Лесно Да Се Избледи Мат Женски Сјај За Усни Солзавец За Усни Глазура За Усни За Млади Тинејџери Излупете го сјајот за усни навлажнувачки И навлажнувачки трајна боја не е лесно да се избледи мат женски сјај за усни солзавец за усни мат Материјал За глазура За усни : друга Боја : како што покажува сликата, (поради разликата Помеѓу Различни Монитори, Сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата.

Параметри на производот

Слична стока